ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 1, 2006 - Fórum téma

Magasabb PageRank nem kerül előbbre a találatoknál?

Anonymous · 2006. Jan. 1. (V), 23.19
Üdv,

A problémám a következő:
az oldalam nevére keresve nem engem dob ki elösször, hanem egy-egy másik oldalt aki hivatkozik rám, ez nem is lenne olyan probléma amin fennakadnék, de nekem 4-es a PR-em a listában előttem szereplő oldalaknak pedig ennél alacsnyabb. Sok helyen olvastam már, hogy a PR csak marketing viszont ezt akkor sem értem. Egyébként a site-om neve = a domainnal... Hogy tudnám magamat a lista tetejére hozni, ha valaki rákeres a site nevére?

A valaszokat elore is koszonom!
udv, ahan
 

MySQL szerver címe az ATW-n?

Anonymous · 2006. Jan. 1. (V), 23.16
Atw-n van honlapom és nem tudom mi a mysql szerver címe?
 

Legördülő menü keretes oldalra, alkalmazkodó méretben

acy · 2006. Jan. 1. (V), 22.56
Sziasztok! Honlapomhoz szeretnék egy kis segítséget kérni. A főoldal függőlegesen 3 frame-re van osztva 20%,60%,20% arányban. Lenyíló menüt szeretnék a középső -fő- frame tetejére, ahonnan elérhető lenne az állandó tartalom, mint letöltések, kapcsolat, statisztika, stb. és pl. a letöltésekre kattintva lenyílna egy menü, ami tartalmazza, hogy pontosan mit is lehet letölteni. Ilyen megoldás látható pl. a T-Com weboldalán. Ráadásul ezt úgy kéne megoldani, hogy alkalmazkodjon a különböző felbontásokhoz, mert ha 1024x768-hoz készítek fix gombokat, akkor 800x600-ban egy vízszintes görgető sáv fog megjelenni, az meg elég csúnya lenne. Szóval valahogy mindezt "változóvá" kéne tenni, hogy mindig alkalmazkodjon az épp aktuális felbontáshoz. A dolgot nehezíti, hogy csak HTML-ben és CSS-ben vagyok járatos, nem tudom, ezekkel meg lehet-e oldani.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, msn: puszimuszi##kukac##hotmail.com

Előre is köszönöm!
 

fórum készítés

Anonymous · 2006. Jan. 1. (V), 19.13
Hogyan lehet fórumot készíteni?
 

Online Image Map Generator

Anonymous · 2006. Jan. 1. (V), 13.59
Nos, nekem a téma címében szereplő dologra lenne szükségem, sokat gugliztam már, de nem találtam rá a megoldásra. Előre is köszönettel: kisbes