Archívum - 2001 - Fórum téma
december 27
Felhasználói azonosítás
Szóval, szeretnék csinálni egy oldalt, ahol a kedves felhasználó regisztrálja magát, hogy én kiküldjek neki valamit, ez most legyen mindegy, hogy mit :)
Na de ott van a sok bunko felhasználó- esetleg csak hülye- aki rossz cimet ad meg, és akkor én sok pénzért :( feleslegesen küldöm ki az árut.
Én egy emailben kiküldött jelszóval akartam védeni magam, de ez a fw-ben nem oldható meg, és úgy látom máshol sem :(
Ha van valakinek valami jó ellenőrzési ötlete, azt várnám, ja és az emailesre is várok ötletet, de csak ami müködik is (haha)
Köszi
■ Na de ott van a sok bunko felhasználó- esetleg csak hülye- aki rossz cimet ad meg, és akkor én sok pénzért :( feleslegesen küldöm ki az árut.
Én egy emailben kiküldött jelszóval akartam védeni magam, de ez a fw-ben nem oldható meg, és úgy látom máshol sem :(
Ha van valakinek valami jó ellenőrzési ötlete, azt várnám, ja és az emailesre is várok ötletet, de csak ami müködik is (haha)
Köszi
Felhasználói azonosítás
Szóval, szeretnék csinálni egy oldalt, ahol a kedves felhasználó regisztrálja magát, hogy én kiküldjek neki valamit, ez most legyen mindegy, hogy mit :)
Na de ott van a sok bunko felhasználó- esetleg csak hülye- aki rossz cimet ad meg, és akkor én sok pénzért :( feleslegesen küldöm ki az árut.
Köszi
■ Na de ott van a sok bunko felhasználó- esetleg csak hülye- aki rossz cimet ad meg, és akkor én sok pénzért :( feleslegesen küldöm ki az árut.
Köszi
Felhasználói azonosítás
Köszi
Köszi
december 22
PHP-nuke 5.3.1 instalálása, de hogyan?
Hello mindenkinek!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a PHP-nuke 5.3.1-et felinstalálni és beállítani, új themest adni neki vagy új modulokat felrakni?
■ Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a PHP-nuke 5.3.1-et felinstalálni és beállítani, új themest adni neki vagy új modulokat felrakni?
december 18
phpűrlap+Adatbázis feltöltés?
Hogyan lehet php segítségével egy adatbázis
(MySQL) több tábláját egy html űrlapon keresztül
feltölteni?
pl: dolgozo(ID, nev,stb...FID),
foglalkozas(FID,Fnev, stb)
Az űrlapon kiválasztom egy legördülő listából a foglalkozását.
A program a foglalkozás azonosítóját (FID) beírja a dolgozo FID mezőjébe.
Remélem elég egyszerű voltam!
Köszi! Kisbali
■ (MySQL) több tábláját egy html űrlapon keresztül
feltölteni?
pl: dolgozo(ID, nev,stb...FID),
foglalkozas(FID,Fnev, stb)
Az űrlapon kiválasztom egy legördülő listából a foglalkozását.
A program a foglalkozás azonosítóját (FID) beírja a dolgozo FID mezőjébe.
Remélem elég egyszerű voltam!
Köszi! Kisbali
december 17
ImageMagic
ImageMagick állítólag egy külsős képkezelő rendszer, ami jobb mint a GD. Már csak az a kérdés, hogy lehet ezt telepíteni?
Ha valaki tudja a választ, legyen szíves megírni!
■ Ha valaki tudja a választ, legyen szíves megírni!
december 15
Rossz e-mail cím-kor figyelmeztető e-mail...?
A problémám a következő: van egy php-s mail-küldő, ami a mail("címzett","tárgy","üzenet") segítségével küldi el egy űrlap mezőinek tartalmát az ott megadott e-mail címre.
A probléma csak az, hogy a gyakran a kezdő internetezők nem tudják leírni az e-mail címet (pl. freamel a freemail helyett :))
Meg lehet oldani azt, hogy a rossz e-mail címre küldendő levelekkor valamiféle jelzés legyen a felhasználó felé?
Jó lenne minél egyszerűbb megoldást találni - ha létezik ilyen. Előre is kösz!
■ A probléma csak az, hogy a gyakran a kezdő internetezők nem tudják leírni az e-mail címet (pl. freamel a freemail helyett :))
Meg lehet oldani azt, hogy a rossz e-mail címre küldendő levelekkor valamiféle jelzés legyen a felhasználó felé?
Jó lenne minél egyszerűbb megoldást találni - ha létezik ilyen. Előre is kösz!
eregi_replace
Warning: Invalid content of \{\} in /home/szendwich/public_html/pubi/test.php on line 3
Ezt a hiba üzenetet kapom, mikor futatni akarom a következő parancsot:
$valtozo=eregi_replace("ezt", "erre", $valtozo);
Mi a hiba?
■ Ezt a hiba üzenetet kapom, mikor futatni akarom a következő parancsot:
$valtozo=eregi_replace("ezt", "erre", $valtozo);
Mi a hiba?
december 14
Skinek -- de hol???
Sziasztok,
most kísérletezem a 0.70-nel, nagyon teteszik, és én is nagyon várom a fordítást, a pre-alfa :) nagyon teteszik.
Viszont nem tudom, honnan lehetene letölteni skineket, mert ami a postnuke.com-on van link, miníg a diablo II. letöltéshez visz :D. Az jó dolog, de most nem az kellene...
Kérem segítsetek...
Köszi: Pál_úr
■ most kísérletezem a 0.70-nel, nagyon teteszik, és én is nagyon várom a fordítást, a pre-alfa :) nagyon teteszik.
Viszont nem tudom, honnan lehetene letölteni skineket, mert ami a postnuke.com-on van link, miníg a diablo II. letöltéshez visz :D. Az jó dolog, de most nem az kellene...
Kérem segítsetek...
Köszi: Pál_úr
december 13
asCMS
Egy pár hónappal ezelőtt volt egy cikk itt a PHPInfón az asCMS tartalomkezelő rendszerről. Mivel szerintem ez a rendszer gyors, és könnyen tetreszabható a sablonrendszere által, ezért úgy gondoltam, nem szabadna hagyni, hogy eltűnjön a süllyesztőben... A fejlesztő abbahagyta a fejlesztést, és úgy gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha folytatná valaki a munkáját. Ha valamelyikőtöknek van kedve beszállni a fejlesztőcsapatba, az írjon nekem egy e-mailt.
asCMS Project Page: http://sourceforge.net/projects/ascms/
e-mail: psoftwares##kukac##mailbox.hu
■ asCMS Project Page: http://sourceforge.net/projects/ascms/
e-mail: psoftwares##kukac##mailbox.hu