ugrás a tartalomhoz

Médiaajánlat

Webhelyünk igen népszerű a webfejlesztés iránt érdeklődő magyarul beszélők körében. Olvasóink, aktív tagjaink között nagy számban vannak jelen fiatalok, bár felhasználói körünk elég széles. Látogatottsági adatainkat sajnos nem tudjuk rendelkezésre bocsátani, hiszen nonprofit működésünkbe nem fér bele egy auditált olvasottságmérő szolgátatásra történő előfizetés.

Filozófiánk alapját képezi, hogy fókuszált, lényeges és korrekt információkat közöljünk, és ezekbe az oldalakon elhelyezett reklámcsíkok nem illeszthetők bele. Amennyiben Önnek olyan tartalma van, mely olvasóinkat érdekelheti, erről nagyon szívesen hírt adunk, vagy blogmarkként hivatkozunk rá.

Közösségünk aktív tagjainak jutalmazására időnként különböző versenyeket tartunk, melyekhez támogatókra van szükségünk. Amennyiben úgy gondolja, hogy versenyeinket, vagy webhelyünk működését valamilyen formában tudja támogatni, akkor egyedi megegyezés szerinti megjelenést biztosíthatunk ennek fejében a Weblaboron. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.