ugrás a tartalomhoz

Jogi nyilatkozat

Creative Commons kitűző Ahol másképp nem jelezzük, az oldalainkon megjelenő tartalmak a Creative Commons Attribution NonCommercial ShareAlike 2.0 licence szerint érhetőek el. Röviden összefoglalva a licencet: a tartalmak szabadon másolhatóak, terjeszthetőek, megjeleníthetőek és előadhatóak, készülhet rájuk építve új alkotás, mindaddig, amíg az eredeti szerző neve feltüntetésre kerül, nem kereskedelmi tevékenységről van szó, és új tartalom esetén ugyanezen licenc vonatkozik arra is. Ezen rövid összefoglalás természetesen nem helyettesíti a licenc teljes szövegét.

Cikkeink, blog bejegyzéseink és más publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs feltüntetve, vagy anoním beküldésből származik, akkor a Weblabor szerkesztőségének a tulajdonát). Az oldalon megjelenő levelezőlista tartalmak és más hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik. Ezekre is a fenti licenc feltételek vonatkoznak.

Az oldalon megjelenő írásokban olvasható példaprogramok, ötletek és megoldások szabadon felhasználhatóak akár kereskedelmi céllal is. Szívesen fogadjuk, ha példáinkat felhasználó olvasónk programjában egy hivatkozást is elhelyez webhelyünkre.