ugrás a tartalomhoz

Adatvédelem

A Weblabor oldalain történő regisztrációhoz csak egy elektronikus levélcím és egy felhasználói név megadása szükséges. A megadott levélcímet nem nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel. Ezen alapadatokon felül tagjaink személyes részleteket is megadhatnak (teljes név, lakhely, foglalkozás, Skype név, honlap stb.). Ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező, különös tekintettel arra, hogy nyilvánosan elérhetően jelennek meg a rendszerben.

A felhasználók által felvitt tartalmak (fórum témák és hozzászólások, cikkek, blog bejegyzések, blogmarkok stb.) nyilvánosan megjelenő adatok, ezeknek a felhasználóhoz kötése a követő nevű szolgáltatásunkkal lehetséges, mely az egyes felhasználók által bevitt tartalmakat is meg tudja jeleníteni.

A Weblabor oldalain megjelenő tartalmak nézettségéről, a felhasználói szokásokról és trendekről összesített adatokat tartunk nyilván, melyek egyes személyekhez nem köthetőek. Felhasználóink részére a számukra új hozzászólásokat automatikusan követjük, ehhez elkerülhetetlen, hogy azt is tároljuk, hogy mikor látogattak meg utoljára bizonyos tartalmakat oldalunkon. Ezek az adatok a rendszerből más felhasználók számára nem lekérdezhetőek.