ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 14, 2006 - Fórum téma

HTML kód betöltése TEXTAREA-ba

Gal Kristof · 2006. Dec. 14. (Cs), 22.40
A kérdés az, hogy hogyan tudok úgy betölteni egy textarea mezőbe html kódú szöveget, h ogy pl. egy <textarea...></textarea> karaktersor ne zavarjon be?

- php futás alatt nem tudom megcsinálni, mert akkor a tartalomban lévő esetleges </textarea> lezárja az őt tartalmazó textareát... (remélem érthető...)

- javascripttel próbáltam, de sehogy sem tudtam lenyomni a js feldolgozó torkán a furcsa jeleket a stringben... (<,/ és társai). úgy próbálkoztam, hogy egy js változóba írni a tartalmat, és szintén js-el benyomni őt a textareába. sehogysem ha átkonvertálom a kacsacsőrt, akkor akonvertált AT karakter nem tetszik neki...

- gugliztam, de egyszerű de nagyszerű megoldásra nem leltem

valakinek esetleg valami? :)
 

Gombra kattintva képváltás.

rokkok · 2006. Dec. 14. (Cs), 22.02
Sziasztok!

Kérdésem a következő. Utána néztem a neten annak, hogy létezik-e olyan script ami egy egyszerű gombra kattintással, egy képet tesz be a gomb helyére. Egy feltöltő formról van szó, és a gombot kattintásra, egy indikátor gif váltaná le. A weblabort láttam az utolsó mentsváramnak, mert erre konkrét példát nem találtam. :( Létezik-r olyan OnClick parancs, vagy javascript lekérés ami ezt megoldaná. A feltöltés befejeztével egy másik oldal tudatja a feltöltővel, hogy sikeres vlt a feltöltés. Jelenleg csak, olyan megoldást találtam ami textet cserél kattintásra. Tehát csak a gomb feliratát váltja.

Válaszokat előre is köszönve: rokkok
 

Cannot modify header information hiba

Sovereign · 2006. Dec. 14. (Cs), 19.36
Tudja valaki, hogy ezt miért írhatja ki:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\proba1.php:14) in C:\AppServ\www\proba1.php on line 24
<?php
if (!empty($_POST[password]))
 {
   header("Location: proba2.html");
   exit;
 }
Apache server 2.56 van most fenn. A 2.52 alatt szó nélkül működött. De most...
Próbáltam teljes útvonalat beírni akkor sem. Mi lehet a baj???
 

Ajaxos alkalmazast hivva div-be illesztve a karakterkodolas megvaltozik. Mit lehet tenni?

Marton · 2006. Dec. 14. (Cs), 15.09
Perl programban, Oracle alatt futo alkalmazasba szeretnem meghivni az ajaxos alkalmazast div-be illesztve.

Nekunk jol jelennek meg a karakterek, de sok felhasznalo panaszkodik, hogy az ekezetek helyen krixkraxok jelennek meg. Talaltunk egy gepet ahol szinten rosszul jelenik meg, javitottunk rajta, most mar azon is jo, de meg mindig irnak tobben, hogy nekik meg nem mukodik.

Mi lehet a problema? Tanacstalanok vagyunk. Szeretnenk Ajaxos megoldast, de nem tudunk zoldagra vergodni ezzel a karakterkodolas problemaval.

Koszi elore is ha valaki tud otletet mondani!

Marton
 

OOo Calc -> CSS formázott táblázat

Kobra · 2006. Dec. 14. (Cs), 14.24
Üdv!

Annó találtam egy szcriptet amivel OOo Calc állomány táblázatát lehetett be illeszteni, de sajnos sokáig nem volt rá szükségem és most nem lelem, tud valaki ilyet? A a fejlécet és cellák beosztását - némelyik osztott - a Calc állományból szedném, de minden mást CSS formáznám.
Van valakinek ilyen a tarsolyában?
Előre is köszönöm!
 

témára kattintás hiba - 2vel növeli a számláló értékét

lwhite · 2006. Dec. 14. (Cs), 10.15
Hi!

Lenne egy olyan problémám, hogy témára kattintás esetén növelem az adatbázis számláló értékét egyel, majd átirányítom a lapot egy másik oldalra ÉS 2-vel növeli a számláló értékét nem 1-el!

Localhoston kapok egy hibaüzenetet is:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\inetpub\wwwroot\php\fotok\fotoksz.php:35) in c:\inetpub\wwwroot\php\fotok\fotoksz.php on line 45

de ebben az esetben csak 1-el nő a számláló érték!

A szerveren nincs hibaüzenet, de 2-vel nő az érték!
Gondolom a header-t elküldi még egyszer ezért növeli 2-vel!

Mi lehet a megoldás???