ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 6, 2012 - Fórum téma

Egy nagy vagy több tematikus blog létrehozása

Max Logan · 2012. Már. 6. (K), 20.27
A kérdésem részben elméleti, de van azért gyakorlati vetülete is. Szóval a helyzet az, hogy van több téma, amiben hamarosan publikálni kezdek. Az eredeti koncepcióm az volt, hogy minden téma kap egy külön blogot, egy tematikus site-ot.

Minden site külön motort kap, minimalista megközelítés, saját kód, nem játszunk szörnyeteg keretrendszerekkel és CMS-ekkel.

Aztán az előbb amikor a boltba indultam, valahonnan jött az ötlet, hogy mi lenne akkor, ha nem külön tematikus site-ok lennének (külön subdomain alatt), hanem lenne egy nagyobb blog és a bejegyzések ezen blogban lennének publikálva. A témák szeparálására pedig egy kategória rendszer lenne bevezetve.

Mivel csak 4-5 (esetleg 6) kategóriáról, tematikáról beszélünk, ezért a témakezelés programozásügyileg hasonló lenne, mint az ismert blogmotorokban, blogszolgáltatások esetén, viszont kiemelt lenne az oldal szerkezetében a választási lehetőség, hogy csak adott tematika bejegyzései legyenek listázva.

A külön site-ok mellett szól szerintem a szeparált, önmagában is életképes tematikus tartalom, a nagy site mellett meg talán a tartalom gazdagsága, változatossága, ebből következően pedig talán a jobb keresőkbeli érvényesülés.

Minden téma esetén saját „fejlesztésű” tartalomról van szó, mind szorosan hozzám, a személyemhez kapcsolódik.

Mi a véleményetek, ti melyik megoldást alkalmaznátok?
 

Undefined variable: errors

csaknoriss · 2012. Már. 6. (K), 11.57
Sziasztok!

Az alábbi hibakódot kapom:
Notice: Undefined variable: errors in /var/www/olalam/public_html/_a/newsin.php on line 158


Ebbe a sorba ez szerepel a php kódomba:
<?=$errors['cim']?>

ez mitől lehet? Gondolom a kód a rossz. Nem én fejlesztettem az olalt csak átveszem. Ha törlöm az adott sort a hibakód továbbra is fenntmarad.
Hogy tudnám eltűntetni, mert ugye ha törlöm az alábbi sort a kódomból, akkor is fennt áll a hiba. Vagy esetleg valami ötlet, hogy mire lehetne definiálni? :) (de gondolom ez hülye kérdés.)

Kérem aki tud segítsen.
Köszönöm.