ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 31, 2012 - Fórum téma

MY SQL error number 1045

shigu · 2012. Már. 31. (Szo), 14.20
Heló
olyan problémám lenne hogy itthonról szeretnék belépni az iskolai adatbázisba és amikor be akarok lépni mindig "Error Number 1045" dob mi lehet az oka?
 

Webdesigner tanfolyam érdekesség

lamase · 2012. Már. 31. (Szo), 11.16
Sziasztok!

Bejegyzésem egy web designer képzést hirdető weboldalról fog szólni, melyre teljesen véletlen találtam rá. Ha logikusan belegondolunk egy ilyen jól megfizetett szakmát főleg az oktat akinek a zsebe piszkosul televan, vagy abszolút nem ért hozzá.(aki ért hozzá csinálja, aki nem tanítja) A webdesigntanfolyam.eu oldalról van szó, mely a frissen végzett "hallgatói" között pályázatot hirdetett hogy elkészítsék a Kvinna & Mann alapítvány új weboldalát:

www.webdesigntanfolyam.eu/webdesigner_blog/a-gyoztes-palyazo-munkaja/

Az oldal forrását nézegetve jól látszik, hogy a "tanfolyam" weboldalához hasonlóan, az új szájt wordpress motort használ. Már ez a dolog gyanús volt, de legyünk elnézőek, lehet valaki más húzta wordpress-re a designt, nem a frissen "végzett" hallgató. A forrásban akad egy apró érdekesség, mely a stylesheet-et hívja meg: "..LightBright/style.css".

Miután a fájlt megnyitottam jól látszik a téma alkotója és annak elérhetősége. Bárki akinek van $39 -ja szabadon letöltheti a komplett témát a http://www.elegantthemes.com/gallery/lightbright/ oldalról. Azt az elképzelést, hogy a hallgató a tanfolyam után wordpress témák készítésével keresi a kenyerét elvetettem

Sajnos úgy érzem a kedves "tanárnő"/fantom hallgató a leendő klienseket megtévesztette azzal, hogy egy ilyen weboldalt felhúzott.. de legalább a forrást módosíthatta volna.

A jövőben mindenki nagy körültekintéssel jelentkezzen egy olyan tanfolyamra, ahol azt hirdetik hogy pár hónapos tanfolyam után képes leszel egy olyan arculatot kialakítani amelyet más igazi designerek több éves gyakorlással és tanulással érnek el.

mit szóltok ti ehez?:)