Archívum - Már 18, 2012 - Fórum téma
Google Webmester oldal elérhetőségének változása
Sziasztok
Szeretném a régi *.atw.hu oldalamat az új *.hu címre költöztetni. A google webmester azt irja webhely címének változtatásakor a *atw.hu ra hogy: Csak gyökérszintű domainekre vonatkozhat. Most ilyenkor mit tudok tenni? hogy tudom a webmesterben átirányítani a *.atw.hu -t a *.hu ra?
■ Szeretném a régi *.atw.hu oldalamat az új *.hu címre költöztetni. A google webmester azt irja webhely címének változtatásakor a *atw.hu ra hogy: Csak gyökérszintű domainekre vonatkozhat. Most ilyenkor mit tudok tenni? hogy tudom a webmesterben átirányítani a *.atw.hu -t a *.hu ra?
Wampserver gondok
Üdv,
Az alábbi a problémám: mivel .NET fejlesztést is űzök az új laposomon, így szükséges az iis a gépen,eből a hetes fut. Mellé viszont -s főleg mert utálom a pici és puha kft termékét- a php-fejlesztéshez mindenképp kellene valami. Az eddig használt XAMP -on töprengtem, mikor belefutottam a Wampserverbe, mondom teszek egy próbát. Feltelepült rendben, majd mivel az IIS is fut, rögtön jött az apache átlövése, hogy localhost:8080 -t listenelje. Apache resi s azóta fut. Belőttem php.ini -ben az ext mappát is a helyére, beállítotam passwordöt, config.inc.php -ban az AllowNoPassword mezőt false -ra állítottam ahogy szoktam és a password mezőt is kitöltöttem. A phpmyadmin -t mégse tudom elérni, 1045 -ös hibát ad :S
Ötlete valakinek?
C.
■ Az alábbi a problémám: mivel .NET fejlesztést is űzök az új laposomon, így szükséges az iis a gépen,eből a hetes fut. Mellé viszont -s főleg mert utálom a pici és puha kft termékét- a php-fejlesztéshez mindenképp kellene valami. Az eddig használt XAMP -on töprengtem, mikor belefutottam a Wampserverbe, mondom teszek egy próbát. Feltelepült rendben, majd mivel az IIS is fut, rögtön jött az apache átlövése, hogy localhost:8080 -t listenelje. Apache resi s azóta fut. Belőttem php.ini -ben az ext mappát is a helyére, beállítotam passwordöt, config.inc.php -ban az AllowNoPassword mezőt false -ra állítottam ahogy szoktam és a password mezőt is kitöltöttem. A phpmyadmin -t mégse tudom elérni, 1045 -ös hibát ad :S
Ötlete valakinek?
C.
HTML radio gomb elnevezés PHP ciklusban
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a következő php-ban felbukkant problémámra:Tehát így van 10 db radio-gombom, amiknek a nevüknek szeretném: 0 1 2 ... 9
Valahogy szeretnék rábukkani, hogy melyik van bejelölve, csak épp gyanúm szerint a nevezésnél is valami baj van.
Esetleg egy kereső algoritmus példát is szívesen fogadnék.
Előre is köszönöm!
■ Szeretnék egy kis segítséget kérni a következő php-ban felbukkant problémámra:
print "<table border=\"2\">";
for($i=0; $i<10; $i++){
print "<td><input type=\"radio\" name=\"cb\" value=$i></td></tr>";
}
print "</table>";
Valahogy szeretnék rábukkani, hogy melyik van bejelölve, csak épp gyanúm szerint a nevezésnél is valami baj van.
Esetleg egy kereső algoritmus példát is szívesen fogadnék.
Előre is köszönöm!
Különálló JS fájl és php közti kapcsolat, változóátadás
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy javascriptben lévő változót szeretnék átküldeni a php-nak, hogy az mentse ki a tartalmát a szerveren egy textfile-ba. Az első php fájl nem valami nagy egyelőre, egy kiíratás és meg van benne hívva egy javascipt:A meghívott javascipt a következő:A harmadik php kód meg a javascriptben szereplő finaltime változó értékét kapná meg, és mentené ki egy txt fájlba:A kérdésem tehát az lenne hogy hogy érem el, hogy a javascript elküldje a php-nak a finaltime változó értékét, és lementse a szerveren egy fájlba? Esetleg ha a példára vonatkozó kódrészletet tudnátok írni, azt nagyon megköszönném. Bocs, tudom hogy eléggé kezdő kérdés, de sajna eléggé kezdő szinten vagyok még ezzel kapcsolatba.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
További szép napot! :)
■ Egy olyan problémám lenne, hogy egy javascriptben lévő változót szeretnék átküldeni a php-nak, hogy az mentse ki a tartalmát a szerveren egy textfile-ba. Az első php fájl nem valami nagy egyelőre, egy kiíratás és meg van benne hívva egy javascipt:
<head>
<script type="text/javascript" src="timePage.js"></script>
<body onload='window.setInterval("timeHere()", 100)' onUnload="sayTime()">
<?php
print("pamparampampam" );
?>
</body>
</head>
var time=1;
var usertime=0;
function timeHere() {
time = time + 1;
finalTime = time / 10;
}
function sayTime() {
finalTime = time / 10;
alert("Thank you for coming to my site! \n You have been here " + finalTime + " seconds!");
function sm(id)
}
<?php
$time=$_POST['ido']
$f = fopen("textfile.txt", "w");
fwrite($f, $ido );
fclose($f);
?>
Köszönöm előre is a segítségeteket!
További szép napot! :)