ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 13, 2012 - Fórum téma

IE9 quirks mode???

H.Z. v2 · 2012. Feb. 13. (H), 17.09
Pár napja találkoztam először ezzel a problémával: az IE9 quirks mode-ba vált bizonyos oldalakon. Le lehet erről beszélni valahogy? A blog.hu-n találtam először egy lapot, ami nem akart megnyílni, ha IE9-ből próbáltam megnézni. F12 után kiderült, hogy valamiért quirks mode-ba vált a böngésző. Ha ott manuálisan visszaállítom IE9-re, akkor minden OK a lapon. (bocs, nem jut eszembe, melyik blog volt)
Mivel akkor még nem tudtam, mi okozhatja, hogy erre az üzemmódra vált az explorer, meg sem néztem az oldal forrását, így ott lehet, hogy jogosan teszi.
De a ma reggel még normálisan működő port.hu tévéműsor is elkezdett azzal szórakoztatni, hogy minden megnyitáskor/lapozáskor feldob egy hibaüzenetet, miszerint a floatbox nem támogatja a quirks mode-ot.
Keresgélek egy ideje a neten, de csak szerveroldali megoldásokat találtam eddig, olyat nem, amivel én tudom letiltani a böngészőben, hogy ilyet csináljon... Ti tudtok erre megoldást?
 

Interjú telefonon

gdori · 2012. Feb. 13. (H), 13.23
Sziasztok! A napokban keres meg egy angol cég telefonon egy pozicíó (frontend fejlesztő) kapcsán melyre szeretnék amennyire lehet felkészülni. Van e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, tippe. Mit kérdezhetnek ilyenkor? Hogyan épül fel?

Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
 

Szexpartner kereső oldal készítése a *** programozóval átbaszás

weboldalas · 2012. Feb. 13. (H), 10.58
Tisztelt Mindeni!

A *** (moderálva: janoszen) című szélhámos programozóval akartam megcsináltatni egy szexpartner kereső weboldalt. Az úriember telefonba nagyon jól eljátszotta mekkora tudása van és a munkát a januári hónapra igérte hogy elkészíti! Két hét alatt felmutatott egy nagyon kezdetleges designt, és azt mondta nemsokára kész. Mondtam neki hogy töltse fel az én szerveremre és akkor a megeggyezett összeg felét 60 ezer forintot ki kellett már neki fizetni mert nagyon erősködött! Én hülye belementem, és mikor feltöltötte hozzám akkor láttam hogy sok helyen a számok össszegek csak oda vannak írva és egy nagy átbaszás lehúzás volt a dolog. Az admin oldalon egy olyat csinált hogy az égvilágon semmin nem tudtam módosítani mert azt szerinte nem szabad! Hát az ilyen szélhámos csalóktol mentsen mndenkit a jóisten! Remélem gyógyszerre költi majd a kicsalt pénzemet. Senki ne csináltasson vele semmit mert szélhámos!!!