ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 18, 2012 - Fórum téma

session_id() egyezik

vtsoftware · 2012. Feb. 18. (Szo), 17.08
Üdvözletem mindenkinek.

Írtam egy új statisztikai rendszert amit be is vezettem a tárhelyemen ami munkamenetazonosítókkal (session_id()) azonosítja hogy az adott ip visszatérő látogató-e.

Annak érdekében hogy gyorsuljon az egész és könyebb is legyen kezelni, elsődleges indexet adtam az adott oszlopnak ahol az azonosítót tárolom.

Mióta ez így működik a PHP elég furcsa dolgokat művel, mivel van olyan hibaüzenet a naplóban miszerint már van olyan kulcs.

Erre próbáltam valahogy "reagálni".
session_start();
if (!isset($_SESSION["init"])) {
  session_id(md5(time()));
  $_SESSION["init"] = true;
}
Sajnos evvel pedig valamilyen módon nem adódik át a munkamenet egy adott domainen belül fájloknak... nem tudok rájönni miért viszont más domainen gond nélkül működik csak kettőn nem.
A beállítások mindenütt rendben vannak, a működési elvük is egyezik, nincs olyan különbség ami ezt okozná... ezt jópárszor átnéztem.

Esetleg ha valaki összefutott ehhez hasonló problémával és talált rá megoldást vagy valakinek van ötlete hogy lehetne helyrehozni kérem írja meg.

Előre is köszönöm
 

JOIN + LIMIT + GROUP BY + COUNT?

EL Tebe · 2012. Feb. 18. (Szo), 11.57
SELECT m.megye, m.megye_id, a.megyehez_tartozo_adat
FROM megyek AS m
INNER JOIN adatok AS a
USING ( megye_id )
Azt szereném valahogy megoldani, hogy az iménti lekérdezés megyénként (m.megye_id-nként) maximum 3 db. megyehez_tartozo_adat találatot adjon vissza..

megye1->adat1
megye1->adat2
megye1->adat3
megye2->adat1
megye2->adat2
megye3->adat1
megye3->adat2
megye3->adat3

Kiegészítés: mysql adatbázisról van szó