Archívum - Ápr 20, 2006 - Fórum téma
Milyen WYSIWYG szerkesztőt ajánlotok webfelületre?
Sziasztok, kellene nekem vmi bugmentes, egyszerű, szolíd WYSIWYG Editor egy szerkesztő felülethez. Ki mit ajánl?
■ Fájl csatolmány küldése email célpontú űrlappal
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem. Kéne csinálnom egy űrlapot, amelyben file-t is lehetne csatolni. Elvben tudom, hogy file csatoláshoz valami ilyesmit kell írni:De így csak a nagy semmit viszi át. Még a többi mezőt sem. Sőt, vagy egy üres e-mailt jelenít meg, amit a megadott mail címemre lehet elküldeni, vagy pedig hibaüzenetet kapok, és az Explorer leáll.
Ha viszont ezt írom, hogy:akkor minden mezőt átvisz, viszont a file-nak csak a hivatkozási helyét írja le, magát a file-t nem viszi át.
Szerintetek mi a megoldás, hogyan lehet file-t csatolni egy html űrlaphoz, hogy működjön is? Nagyon fontos lenne, légyszi segítsen valaki!!!
■ Lenne egy nagy kérdésem. Kéne csinálnom egy űrlapot, amelyben file-t is lehetne csatolni. Elvben tudom, hogy file csatoláshoz valami ilyesmit kell írni:
<form action="mailto:email##kukac##mail.hu" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1">
Ha viszont ezt írom, hogy:
<form action="mailto:email##kukac##mail.hu" method="post" enctype="text/plain" name="form1">
Szerintetek mi a megoldás, hogyan lehet file-t csatolni egy html űrlaphoz, hogy működjön is? Nagyon fontos lenne, légyszi segítsen valaki!!!
Adatok számolása oszloponként, hasonló sztring esetén (MySQL 5)
Sziasztok!
Az egyik táblában megszámlálom az adatokat és csoportosítom őket.
Az eredmény így néz ki:
város1 -> 10
város2 -> 3
város3 -> 6
Meg lehet adni azt valahogy, hogy a hasonló stringeket egybe vegye?
Például:
'Budapest' és 'Budapest IX' és 1089 budapest csak annyit eredményezzen, hogy 'Budapest'?
Valami ilyesmire gondoltam először: %Budapest% viszont, a csoportosítás miatt ezt nem tudtam megcsinálni.
Jah és mysql5-ről van szó.
■ Az egyik táblában megszámlálom az adatokat és csoportosítom őket.
Az eredmény így néz ki:
város1 -> 10
város2 -> 3
város3 -> 6
Meg lehet adni azt valahogy, hogy a hasonló stringeket egybe vegye?
Például:
'Budapest' és 'Budapest IX' és 1089 budapest csak annyit eredményezzen, hogy 'Budapest'?
Valami ilyesmire gondoltam először: %Budapest% viszont, a csoportosítás miatt ezt nem tudtam megcsinálni.
Jah és mysql5-ről van szó.
Érdemes a Peart használni?
Sziasztok!
Érdemes a Pear csomagot használni? Nincs valami magyar nyelvű leírása?
Mennyire támogatják a Pear használatát a bérelt tárhely szolgáltatók?
Köszi
■ Érdemes a Pear csomagot használni? Nincs valami magyar nyelvű leírása?
Mennyire támogatják a Pear használatát a bérelt tárhely szolgáltatók?
Köszi
Beszúrt PHP kód HTML-ben vs. HTML kiíratása PHP-ből
Sziasztok!
Szerintetek melyiket érdemesebb használni. Beszúrt PHP kódokat a HTML fájlban vagy a PHP-ból kiíratni, minden HTML utasítást stb.
Köszi
■ Szerintetek melyiket érdemesebb használni. Beszúrt PHP kódokat a HTML fájlban vagy a PHP-ból kiíratni, minden HTML utasítást stb.
Köszi
disabled button magassága firefoxban
Sziasztok!
Azon furcsa megállapításra jutottam, miszerint firefoxban (1.5) az inaktív gomb 2 pixellel magasabb mind az aktív, így elég bután néz ki a form-om, ha a gombokat egymás mellé teszem. Ha pedig megadom fixen a magasságot, akkor a feliratot helyezi el hülyén, valahogy elcsúszik lefelé... IE-ben a probléma nem jelentkezik.
Ötlet? (bocs ha nagyon lama a felvetés...)
■ Azon furcsa megállapításra jutottam, miszerint firefoxban (1.5) az inaktív gomb 2 pixellel magasabb mind az aktív, így elég bután néz ki a form-om, ha a gombokat egymás mellé teszem. Ha pedig megadom fixen a magasságot, akkor a feliratot helyezi el hülyén, valahogy elcsúszik lefelé... IE-ben a probléma nem jelentkezik.
Ötlet? (bocs ha nagyon lama a felvetés...)