ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 2, 2006 - Fórum téma

Számláló adatok lekérdezése

butcher51 · 2006. Ápr. 2. (V), 23.22
Hello!

A probléma a következő:
Van egy számláló, minden sor egy letöltés, dátum ip-vel stb. Ha le akarom kérdezni mondjuk az utóbbi 30 nap adatait, napi bontásban az megy, count-al öszeszámolom, és group by-olom napok szerint, eddig ok.
A gond az hogy tudnám azt megcsinálni, hogy az 1 hónapot tetszőlegesen tudjam bontani, mondjuk tegyük fel, 6orás, bontásban pl, valahogy cast-al kellene variálni de nincs 5letem hogy csináljam...

Elöre is kösz ha valaki tud megoldást
(sry ha már volt téma és nem oda írtam)

:hover / ie lefagyás

eMeLA · 2006. Ápr. 2. (V), 19.11
Szerbusztok !

Az alábbi :hover emulációt(?) használtam eddig, hogy az IE-ben is lehessen használni a :hovert.

[url=http://www.xs4all.nl/~peterned/csshover.html]

Nemes egyszerűséggel az IE lefagy, ha aktivizálódik a :hover ?

Tud valaki megoldást ?
Megsérült az IE ?

Fájlok letöltése futtatás nélkül

Anonymous · 2006. Ápr. 2. (V), 19.10
Már régóta szerettem volna azt megoldani, hogy ha pl. egy link egy jpg fájl mutat, akkor a böngésző ne mutassa a képet, hanem a letöltési panel jelenjen meg. Ugyanígy, ha mondjuk wmv fájl lenne és ne induljon el a lejátszó, hanem vieslkedjen úgy rákattintáskor, mintha a jobb klikk cél mentése másként gombot választottam volna ki. Van ilyenre lehetőség?

select option for ciklusban

phpista · 2006. Ápr. 2. (V), 11.55
Hogyan lehet azt megoldani, hogy van egy select és az option-t for ciklusban íratom ki (adott esetben az évet) úgy, hogy az aktuális év legyen mindig az első helyen.

echo "<select name=\"ev\">";
$currentEv = date("Y");
  for ($i=2003;$i<2011;$i++) {
   if ($currentEv == $i) {
    echo "<option value=" . $currentEv . ">" . $currentEv;
   }
   else {
    echo "<option value=" . $i . ">" . $i;
   }
  }
echo "</select>";
Válaszokat előre is köszönöm!

két form, egy adathalmon

MSzilveszter · 2006. Ápr. 2. (V), 05.15
Sziasztok!

Azon vagyok, hogy egy olyan kis modult hozzak létre, aminek a kódja ilyesmi:
<?php
print('<form name="szerkeszt" action="index.php?incl=feladatok/impresszummod&edit=1" method="post">');
print('<form name="torol" action="index.php?incl=feladatok/impresszummod&torol=1" method="post">');
if($szamolt_tagok > 0)
	{
	for($i=0; $array_impr_tagok = mysql_fetch_array($query_impr_tagok); $i++)
		{
			print('
			<div align="center"><input type="checkbox" name="checkbox_impr['.$i.']" value="'.$array_impr_tagok['id'].'" class="kereses_forum"><label for="checkbox_impr['.$i.']" class="kerese_forum">'.$array_impr_tagok['inev'].'</label></div>
			');
		}
	}
print('	</form></form><div align="center"><a href="javascript:document.szerkeszt.submit()" class="tovabb">Szerkeszt</a> || <a href="javascript:document.torol.submit()" class="tovabb">Töröl</a>
		</div>');
?>
Végülis az a lényeg, hogy amikor kiírja a checkboxokat a masina, akkor mikor kipipálja user, akkor a szerkeszt vagy a továbbra kattintva mást csináljon, de nem tudom igazán jól megoldani.

Van ötletetek?

Szilveszter
www.netnap.hu