Archívum - Jún 14, 2012 - Fórum téma
CKEDITOR Horgany
Sziasztok!
Lenne két kérdésem CKEditor -ral kapcsolatban.
1. Tudok-e config.js fájlban előre felvenni link horganyokat?
2. Ki tudom-e valahogy kapcsolni a létező horgany ellenőrzést?
Nem enged nem létező horganyt felvenni.
Köszi: SimiSoma
■ Lenne két kérdésem CKEditor -ral kapcsolatban.
1. Tudok-e config.js fájlban előre felvenni link horganyokat?
2. Ki tudom-e valahogy kapcsolni a létező horgany ellenőrzést?
Nem enged nem létező horganyt felvenni.
Köszi: SimiSoma
Css-ről videók?
Sziasztok!
Css-hez keresek oktató videókat vagy esetleg könyvet olyan érdekelne amiben modern példákat mutatnak be akár fizetős videó is lehet! Bármilyen link jöhet ami css :):):)
■ Css-hez keresek oktató videókat vagy esetleg könyvet olyan érdekelne amiben modern példákat mutatnak be akár fizetős videó is lehet! Bármilyen link jöhet ami css :):):)
Php include failed
Halló!
Ezzel a problémával még nem találkoztam ezért kérlek , hogy ne hurrogjatok le!
azt tudom , hogy mit jelent csak azt nem tudom , hogy mi a baj!
Warning: include(php.php?op=2) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a9426947/public_html/4/php.php on line 116
op ban elküldött szám az azt jelenti , hogy melyik funkciót vegye elő.
php.php?op=2ben viszont nincs baj tehát ebből arra következtetek , hogy nem szereti ha így hívom meg:ez éppen egy másik funkciót dolgoz fel de a lényeg az ugyanaz.....
Kérdés:
Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát ami számomra fatális?
Előre is köszönöm az építőjellegű válaszokat!
■ Ezzel a problémával még nem találkoztam ezért kérlek , hogy ne hurrogjatok le!
azt tudom , hogy mit jelent csak azt nem tudom , hogy mi a baj!
Warning: include(php.php?op=2) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a9426947/public_html/4/php.php on line 116
op ban elküldött szám az azt jelenti , hogy melyik funkciót vegye elő.
php.php?op=2ben viszont nincs baj tehát ebből arra következtetek , hogy nem szereti ha így hívom meg:
<?php
include ("php.php?op=4");
?>
Kérdés:
Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát ami számomra fatális?
Előre is köszönöm az építőjellegű válaszokat!
Szöveges blokk
Üdv Mindenkinek!
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy egy weblap bal oldalán egymás alatt lévő címsorokhoz a lap jobb oldalán több soros szöveget rendezzek. Röviden: minden címsorhoz, azt követően egy kis betűs szöveges blokkot szeretnék tenni.
Táblázat nélküli megoldás érdekelne.
■ Hogyan tudnám azt megoldani, hogy egy weblap bal oldalán egymás alatt lévő címsorokhoz a lap jobb oldalán több soros szöveget rendezzek. Röviden: minden címsorhoz, azt követően egy kis betűs szöveges blokkot szeretnék tenni.
Táblázat nélküli megoldás érdekelne.
Csak szám
Kedves weblaboros társaság :),
a problémám javascript jellegű (elvileg). Egy text boxba szeretnék figyelést ami csak számot engedne. jelenleg ezt használom: onkeyup="this.value=this.value.replace(/[^\d\.]/g, '')" firefox szereti is, de IE leszrja. Túrtam a netet, de igazán jó megoldást nem sikerült találnom. Tipp?
Köszönöm,
rokkok
■ a problémám javascript jellegű (elvileg). Egy text boxba szeretnék figyelést ami csak számot engedne. jelenleg ezt használom: onkeyup="this.value=this.value.replace(/[^\d\.]/g, '')" firefox szereti is, de IE leszrja. Túrtam a netet, de igazán jó megoldást nem sikerült találnom. Tipp?
Köszönöm,
rokkok
Latest FIFA rankings of Euro 2012 finalists
WARSAW, June 7 (Xinhua) -- Following are the latest FIFA rankings of the 16 finalists to compete at the upcoming Euro 2012, which is set to run from June 8 to July 1:
Rank Team Points
1 Spain 1456
coach factory outlet
3 Germany 1288
4 Netherlands 1234
6 England 1145
8 Croatia 1053
9 Denmark 1019
10 Portugal 996
12 Italy 977
13 Russia 975
14 France 964
15 Greece 953
17 Sweden 910
18 Republic of Ireland 907
27 Czech Republic 771
52 Ukraine 572
62 Poland 518
Note: The rankings are released by FIFA on June 6.
■ Rank Team Points
1 Spain 1456
coach factory outlet
3 Germany 1288
4 Netherlands 1234
6 England 1145
8 Croatia 1053
9 Denmark 1019
10 Portugal 996
12 Italy 977
13 Russia 975
14 France 964
15 Greece 953
17 Sweden 910
18 Republic of Ireland 907
27 Czech Republic 771
52 Ukraine 572
62 Poland 518
Note: The rankings are released by FIFA on June 6.
UML alapok magyarul?
Tudnátok ajánlani olyan, magyar nyelvű oldalt, ami segítene összeismerkedni az UML alapjaival?
Angolt találtam, de már nem bízom az angoltudásomban sem. :(
Magyarból meg... Találtam előadásokhoz készített diákat, dolgozat jellegű, vélhetőleg hibáktól hemzsegő írásokat.
Egyáltalán: ti használtok ilyesmit a programok tervezéséhez? Vagy mára általánossá vált az a régi, nagyon rossz szokás, hogy rögtön nekiesni a kód írásának?
■ Angolt találtam, de már nem bízom az angoltudásomban sem. :(
Magyarból meg... Találtam előadásokhoz készített diákat, dolgozat jellegű, vélhetőleg hibáktól hemzsegő írásokat.
Egyáltalán: ti használtok ilyesmit a programok tervezéséhez? Vagy mára általánossá vált az a régi, nagyon rossz szokás, hogy rögtön nekiesni a kód írásának?