ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 30, 2012 - Fórum téma

Banda

Pallosi Péter · 2012. Jún. 30. (Szo), 17.17
Na sziasztok lehet,hogy irreleváns lesz ez a kérdés,de hát elszeretnék kezdeni egy nagyobb feladat megoldásában csak nem tudom sehogy se megoldani,ha esetleg ti tudnátok segíteni azt megköszönném!
Van egy oldal"Localhoston online maffiás játék oldal" eddig hát nem jutottam el elég sokáig html,css,adatbázis megvan és a regisztráció,belépés,kilépés,email küldés fórum,adatlapszerkesztése,pénz,életerő,energia,és még egyéb dolgok!
De most elakadtam,tehát banda alapításnál vagyok elakadva rá lépek a banda menüre
és ott leellenőrzőm,hogy van a játékosnak bandája,és ha nincs akkor be adom a banda alapítás formot ami áll név,jelszó,bankszámlaszám és elhelyezkedése.
ezt el is mentem és amikor újból vissza lépek a banda menüre akkor azt írja,hogy nincs banda és át irányít a formra,és onnan megint újból,de mysql,be meg benne van és,ha be írom ugyan azt a nevet stb-t akkor kiírja,hogy ilyen banda már létezik!
Hogyan oldom meg azt,hogy ne ezt csinálja már mindent próbáltam,de semmi se jó!
Ha valaki valami tanácsot tudna nem kell semmiféle kód csak valami ötlet! Már 2napja szórakozok vele,de nem működik :(
 

jQuery

bnc1995 · 2012. Jún. 30. (Szo), 15.08
Sziasztok!

A kérdésem az, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy ha a <p></p> tegek közötti szöveget megváltoztatom, akkor slideDown metódussal megjelenik 10 másodpercre aztán a slideUp metódussal eltűnik?

Még csal most kezdtem el a jQuery-t.

Segítségeteket előre köszönöm

Bence