ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 2, 2007 - Fórum téma

A weblabor forum mukodese

tomi12619 · 2007. Júl. 2. (H), 22.29
Sziasztok,
Nagyon lama a kerdesem. Hogyan mukodik ez a forum? Nem ertem, ha valaszra kattintok, akkor miert lesz privat uzenet az uzenetembol es ugy egyaltalan, miert kell tema cimet magdnom?? hiszen valaszolok...

Varom a kiokito uzeneteket, koszi
 

Milyen forumrendszert ajanlotok?

tomi12619 · 2007. Júl. 2. (H), 21.48
Sziasztok,
Forumot szeretnek letrehozni, uzemeltetni. Mit ajanlotok? PHP&MySQL alapokon, lehet fizetos is.
 

i18n Javascriptben

Wabbitseason · 2007. Júl. 2. (H), 14.37
Milyen kényelmes, bevált módszereket ismertek arra, hogy egy többnyelvű website Javascript részei is többnyelvűsíthetők lehessenek?
 

ERD készítő kerestetik

vbence · 2007. Júl. 2. (H), 11.18
Sziasztok!

Pusztán gyakorlati előnyök miatt valamennyire le kéne dokumentálnom egy adatbázist. Nem kell, hogy feltétlenül szabványos legyen, vagy bárki megértse, aki látja, a cél annyi, hogy vizuális formában lehessen ábrázolni a mezőket, kapcsolatokat és esetleg megjegyzéseket hozzáfűzni (táblákhoz, mezőkhöz).

Folytattam egy kis kutatást, a végén már akár egy UML készítőben is kiegyeztem volna, de nem igazán találtam (ingyenes) megoldást. Egy XERD nevű program volt eddig a legközelebb a célhoz, ez azonban csak OS X-en megy, és saját (igaz XML alapú) formátumot hazsnál.

Még ősellenségemet, az Eclipse-t is kipróbáltam, de (tudom, én vagyoka hüje) a felületen egyszerűen nem tudtam előhozni semmi diagram készítő eszközt (bár telepítettem uml, meg database, meg kitudja milyen modult hozzá), egyedül az Encore Diagram Editort, amiből sajnos elég kevés dolog ami számomra használható (ez ugyebár nem egy ERD tervező eszköz).

Minden segítséget szivesen fogadnék. Elsősorban az Eclipse tájékán keresem a megoldást, mert több platformon kéne menjen. Végső esetben B tervként: lézetik valami XML alapú, elterjedt ERD formátum, amibe "kézzel" megpróbálhatom átkonvertálni az XERD dokumentumát?

Köszi a válaszokat