ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 20, 2012 - Fórum téma

Rejtélyes kiszolgálóakadozás

elek9914 · 2012. Aug. 20. (H), 22.51
Üdvözlök mindenkit!

A következő problémában kérnék segítséget:
Adott egy Windows 7 gép, melyen fut a Vmware Workstation 8 melyben virtualizálva van egy Debian 6.0.5 -ös webkiszolgálóként funkcionál, szokásos lamp komponensekkel, NAT hálózattal.
A szerver elindításakor minden a legnagyobb rendben, pár óráig ez így is marad. Aztán történik valami ami miatt akadozni kezd a vps webkiszolgálása. Értem ezalatt, hogy a webhely egyik pillanatban elérhető a másikban nem, aztán megint igen és megint nem. 5 másodperc alatt 2x 3x is beadja a böngésző(Firefox), hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" Ez addig nem szűnik meg amíg az egész rendszert windows-ostul újra nem indítom. Nem elég a Debiant, vagy a Workstation-t újraindítani az egész Windows-t kell.
Nem rég egy Ubuntu server 12.04 futott a vps en ahol ugyanez a jelenség állt fent.

Eseménynaplóban a keresgélés nem sok eredményt hoz. Olyan eseményeket keresünk ami valamilyen szinten köthető ehhez. Események vannak csak nem igazán tudjuk eldönteni hogy köthető-e hozzá vagy sem. Pár gyanús szolgáltatást leállítottunk. Értem gyanús alatt, hogy ami abban az időben indult el és talán okozhat ilyet.

Egyenlőre tanácstalanul állunk előtte, 2 nap guglizás sem hozott semmi használható eredményt. Ezért kérnék a hozzáértők segítségét, véleményét bármit amin kiindulhatunk.

Köszönettel, Elek
 

Tárhelypark.hu-ról vélemények

psita · 2012. Aug. 20. (H), 14.23
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a tarhelypark.hu oldallal kapcsolatban? Mennyire megbízhatóak, stb. Mert az alacsony árak miatt nem igazán tudom eldönteni, hogy érdemes-e itt tárhelyet regisztrálnom, hogy ezek az alacsony árak mennyire mennek a minőség rovására.

A válaszokat előre is köszönöm!

Figyelem: a témából bármilyen, nyilvánvalóan kizárólag reklámcéllal történő postot értesítés nélkül törlünk.