ugrás a tartalomhoz

Tárhelypark.hu-ról vélemények

psita · 2012. Aug. 20. (H), 14.23
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a tarhelypark.hu oldallal kapcsolatban? Mennyire megbízhatóak, stb. Mert az alacsony árak miatt nem igazán tudom eldönteni, hogy érdemes-e itt tárhelyet regisztrálnom, hogy ezek az alacsony árak mennyire mennek a minőség rovására.

A válaszokat előre is köszönöm!

Figyelem: a témából bármilyen, nyilvánvalóan kizárólag reklámcéllal történő postot értesítés nélkül törlünk.
 
1

Info

janoszen · 2012. Aug. 20. (H), 15.15
Amit a netrol lehet latni:

  • cPanelt hasznalnak, ergo valoszinuleg eleg sok mindent fogsz tudni magadnak tekerni.
  • Az ASZF szerint maximum 50 levelet kuldhetsz ki orankent, ami szerintem kicsit alacsony meg egy kicsit nagyobb forgalmu oldalnak is.
  • Nincsenek feladatonkent dedikalt szervereik, ossze van gyogyulva egy gepre a cPanel, a DNS es a mailszerver meg az ugyfelszolgalati levelezesukre is. Osszesen 3 szerveruk van, ami nem mondhato tul soknak.
  • A szervereiken levo PHP verzioja nem a legfrissebb, ami enged nemi feltetelezest, hogy a bizontsagi frissiteseket mennyire vegzik el lelkiismeretesen.
  • A honlapjukon semmifele biztonsagi mentesrol nem esik szo, ergo inkabb nincs mint van, mindenkepp csinalj menteseket sajat magadnak. (Ha van is, akkor is valszeg egy masik webkiszolgalora mentenek, ami azt jelenti, hogy egy biztonsagi incidensnel ugorhat az osszes adatod.)
  • Az Interware/GTS-nel illetve Codeplay/Invitel-nel berelnek helyet a gepeiknek ami tobbe-kevesbe kulturalt.
  • Azt irjak, hogy 100 MBit / s kulfold, ami kicsit nehezen egyeztetheto ossze a korlatlan savszelesseggel, ergo ha sokat akarsz kulfoldre forgalmazni, akkor abba a kategoriaba esel, ami nekik nem lesz rentabilis.


En a helyedben letesztelnem, hogy az ugyfelszolagalatuk mennyire tartja az igert elerhetosegi idoket es mennyi idon belul valaszolnak. A fentiek egyike sem tulzottan problemas, szal lehet is hasznalni. A professzionalis biztonsagi mentesek nyilvanvalo hianya viszont sajnos barmifele komoly hasznalatra alkalmatlanna teszi oket.
2

Nem témába vág nagyon, de

csaba86 · 2012. Aug. 22. (Sze), 18.55
Nem témába vág nagyon, de engem az érdekelne, hogy honnan tudod, hogy összesen 3 szerverük van? DNS rekordok alapján gondolom meglehet nézni, hogy mi az A, MX rekord. Nem kötekedés, csak szakmai érdeklődés. :)
3

Ki van írva

janoszen · 2012. Aug. 22. (Sze), 19.53
Sokkal triviálisabb: kint van a honlapjukon. :) Lehet, hogy van még valahol 1-2 gépük, de aki random összerak egy gépre NS-t, mail szervert, cPanelt, annak nem szokott sok gépe lenni.
4

Hopp! Én balga csak ránéztem

csaba86 · 2012. Aug. 23. (Cs), 10.43
Hopp! Én balga csak ránéztem az oldalukra és szét sem néztem rendesen, hanem a számat tátottam, hogy: "Aztaa, ez honnan tud ilyet kideríteni?" :)
5

Ez nem tudom, konkrétan

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Aug. 23. (Cs), 11.33
Ez nem tudom, konkrétan szervereket v. szolgáltatásokat jelent-e: szerver státusz