ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 30, 2009 - Fórum téma

cookiek

ivusz · 2009. Okt. 30. (P), 18.46
Sziasztok!
A problémám a következő,befészkelte magát egy cookie a gépemre,és nem tudom sehogy se törölni,valaki tud egy programot ajánlani,amivel eltüntethetem vagy egyáltalán mondani valamit,amit érdemes tudni ezekről,mert én egyáltalán nem vagyok otthon a témában... és jól jönne egy kis segítség,mert semmi gond nincs vele,h itt van,egyedül az msn-t zavarja,azt viszont nagyon,mert minden egyes bejelentkezésél linket küld szét és folyamatosan ledob. Nem ez az 1. ilyen tapasztalatom,de legutóbbi alkalommal a spy remover nevű programmal sikerült törölni,most nem megy. A válaszokat előre köszönöm! Remélem tud valaki segíteni.sziasztok
 

Miért az jelenik meg a keresőben?

zslaszlo · 2009. Okt. 30. (P), 17.12
Problémám a következő:

Ha honlapunkra keresek egri szimfonikus zenekar a vissza a főoldalra cím jelenik meg. Az egész oldal forráskódjában nincs is ilyen szöveg. Tehát nem igazán értem.
Van fenn sitemap.xsl is és tettem robots.txt is ahogyan más fórumokban is javasoltátok. De a fenti problémával nem igazán tudok mit kezdeni.
A másik gondom az rss-sel adódott. A hírek megjelenítésére hírekaz "xpress news" nevű alkalmazást használom, de rosszul generálja az rss-t. Hol lehet a hiba?
Javaslataitokat, tanácsotokat előre is köszönöm!
 

PHP tömb átadása JavaScriptnek

whiteman0524 · 2009. Okt. 30. (P), 16.19
Üdv !

Azt hiszem a cím önmagáért beszél. Meg lehet ezt valahogy oldani ? Mert nagy szükségem lenne rá, hogy egy PHP -s tömböt/mátrixot átadhassak valahogy egy JavaScript függvénynek.

A segítséget előre is köszönöm.