Archívum - Okt 9, 2009 - Fórum téma
select probléma
Üdv mindenkinek !
Egy irtó gyökér kérdésem lenne :D Van egy select elemem, és alapértelmezettként azt akarom, hogy mondjuk az legyen beleírva hogy "Nincs". Most ezt én eddig csak úgy tudtam megcsinálni hogy felvettem belül egy option-t ilyen értékkel. De ez nem valami szép megoldás, mert ha legörgetem akkor ott ez lesz az első opció, és nekem ez így nem tetszik...Az se jobb megoldás ha utolsónak vagy akárhanyadiknak veszem fel és mondjuk beállítom selected='selected' -re. Szóval ne foglalja a helyet a lenyíló listában az a lényeg. Ezt meg lehet oldani valahogy ?
A segítséget előre is köszönöm.
■ Egy irtó gyökér kérdésem lenne :D Van egy select elemem, és alapértelmezettként azt akarom, hogy mondjuk az legyen beleírva hogy "Nincs". Most ezt én eddig csak úgy tudtam megcsinálni hogy felvettem belül egy option-t ilyen értékkel. De ez nem valami szép megoldás, mert ha legörgetem akkor ott ez lesz az első opció, és nekem ez így nem tetszik...Az se jobb megoldás ha utolsónak vagy akárhanyadiknak veszem fel és mondjuk beállítom selected='selected' -re. Szóval ne foglalja a helyet a lenyíló listában az a lényeg. Ezt meg lehet oldani valahogy ?
A segítséget előre is köszönöm.
Kvartilis
Sziasztok!
Valaki írt már function()-t kvartilis számítására? Nem találtam rá php fügvényt
Köszönöm
■ Valaki írt már function()-t kvartilis számítására? Nem találtam rá php fügvényt
Köszönöm
vertical (tree) menü probléma
Sziasztok,
Egy feladat megoldásában szeretném kérni a segítségeteket. Adott a következő: egy oldal, ahol a hasznos tartalmat(azaz a menükre klikkelve oda tölti a lapot) egy js pakolja egy "content" div-be. Szeretnék az egyik ilyen divbe egy éves naptárat készíteni, ami a jeles napokat tartalmazza.
Odáig el is jutottam, hogy megtaláltam két elég jónak tűnő js (az egyik a www.destroydrop.com/javascript/tree/ amit Ti is javasoltatok korábban, a másik http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/navigate1.htm), csakhogy valamiért nem akarnak megjelenni a content-ben. Ha külön futtatom a html filet, akkor mejelenik.
Nem tudom mi okozhatja ezt, hiszen futtatok más js is az oldalon, azok problémamentesen futnak.
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
■ Egy feladat megoldásában szeretném kérni a segítségeteket. Adott a következő: egy oldal, ahol a hasznos tartalmat(azaz a menükre klikkelve oda tölti a lapot) egy js pakolja egy "content" div-be. Szeretnék az egyik ilyen divbe egy éves naptárat készíteni, ami a jeles napokat tartalmazza.
Odáig el is jutottam, hogy megtaláltam két elég jónak tűnő js (az egyik a www.destroydrop.com/javascript/tree/ amit Ti is javasoltatok korábban, a másik http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/navigate1.htm), csakhogy valamiért nem akarnak megjelenni a content-ben. Ha külön futtatom a html filet, akkor mejelenik.
Nem tudom mi okozhatja ezt, hiszen futtatok más js is az oldalon, azok problémamentesen futnak.
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
php 5.3 pdo_sqlite full text search gond
CREATE VIRTUAL TABLE example USING FTS3(title TEXT, TOKENIZE icu hu_HU)