Archívum - Ápr 16, 2007 - Fórum téma
1px elcsúszik
sziasztok,
van egy 1 pixeles elcsúszásom ie-ben, a hetes alatt is elnyomja, de ff-ban működik. nem tudok rájönni, hol lehet a baj, esetleg ha vki tudna segíteni, az jó lenne.
http://vanger.net/baj.html
előre is kössz..
■ van egy 1 pixeles elcsúszásom ie-ben, a hetes alatt is elnyomja, de ff-ban működik. nem tudok rájönni, hol lehet a baj, esetleg ha vki tudna segíteni, az jó lenne.
http://vanger.net/baj.html
előre is kössz..
html background problema
Hello,
A segítségetek kérném egy html lapon egy tábla egyik oszlopa egy kép ami egyben background image ezt a képet szeretném a gördítösávval együtt mozgatni. Lehet valahogy ezt a css-ben megadni <td> szintjén ami müxik ie és ff alatt is?(nem frame és iframmel!) Előre is köszi a segítséget
üdv
K
■ A segítségetek kérném egy html lapon egy tábla egyik oszlopa egy kép ami egyben background image ezt a képet szeretném a gördítösávval együtt mozgatni. Lehet valahogy ezt a css-ben megadni <td> szintjén ami müxik ie és ff alatt is?(nem frame és iframmel!) Előre is köszi a segítséget
üdv
K
"A művelet megszakadt"
Sziasztok!
Az XAMPP legfrissebb verziója ketyeg XP-n és Win2003 szerveren, és az egyik PHP-vel generált oldalamra az Explorer a címben írt hibaüzenetet adja. Az érdekes az, hogy a 6-os IE egy frissítés után hibátlanul megjeleníti az oldalt, a 7-es nem, mindig ezt az üzit dobja, holott előtte egy pillanatra látom a helyesen, néha teljesen, néha csak részben megjelenő oldalt.
A Firefox és Opera OK.
Nekiálltam lecsupaszítani az oldalt, de nem jövök rá, mi lehet a baj. A Javascripteket már kigyomláltam, már semmi sincs, és még mindig ezt csinálja az IE.
Nézem az Apache naplóját is, de hiba nincs, az access.log-ba pedig a korrekt fájlméretet naplózza.
Merre keresgéljek? Nincs ötletetek?
Rákerestem itt a régebbi témák között is a problémára, de csak a GMaps-szel kapcsolatban emlegették a problémát, de itt ilyesmiről szó sincs, mint már fent írtam, az oldalban már egyetlen Javascript kód sincs...
Norbi
■ Az XAMPP legfrissebb verziója ketyeg XP-n és Win2003 szerveren, és az egyik PHP-vel generált oldalamra az Explorer a címben írt hibaüzenetet adja. Az érdekes az, hogy a 6-os IE egy frissítés után hibátlanul megjeleníti az oldalt, a 7-es nem, mindig ezt az üzit dobja, holott előtte egy pillanatra látom a helyesen, néha teljesen, néha csak részben megjelenő oldalt.
A Firefox és Opera OK.
Nekiálltam lecsupaszítani az oldalt, de nem jövök rá, mi lehet a baj. A Javascripteket már kigyomláltam, már semmi sincs, és még mindig ezt csinálja az IE.
Nézem az Apache naplóját is, de hiba nincs, az access.log-ba pedig a korrekt fájlméretet naplózza.
Merre keresgéljek? Nincs ötletetek?
Rákerestem itt a régebbi témák között is a problémára, de csak a GMaps-szel kapcsolatban emlegették a problémát, de itt ilyesmiről szó sincs, mint már fent írtam, az oldalban már egyetlen Javascript kód sincs...
Norbi