ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 16, 2007

1px elcsúszik

vanger · 2007. Ápr. 16. (H), 22.18
sziasztok,
van egy 1 pixeles elcsúszásom ie-ben, a hetes alatt is elnyomja, de ff-ban működik. nem tudok rájönni, hol lehet a baj, esetleg ha vki tudna segíteni, az jó lenne.

http://vanger.net/baj.html

előre is kössz..
 

Megjelent az Ext v1.0 - final

amonrpg · 2007. Ápr. 16. (H), 20.46
Megjelent az eddigi legjobb library-widget gyűjtemény 1.0-s stabil kiadása.
 

Mailplane, Gmail will replace your desktop email client

Hojtsy Gábor · 2007. Ápr. 16. (H), 20.44
Gmail jobb integrálása az asztali rendszerhez
 

Bejelentették a Microsoft Silverlight-ot

Hojtsy Gábor · 2007. Ápr. 16. (H), 20.37

Silverlight logó

A mai napon jelentették be, hogy a korábban Windows Presentation Foundation / Everywhere kódnéven futó projektnek megvan a végleges neve: Micrososft Silverlight. Ezzel az új termékkel sokak számára meglepő fordulat következik a Microsoft részéről, hiszen egy keresztplatformos (információim szerint Linuxra is várható) böngésző kiegészítőt készít a cég, mely gazdag kliens alkalmazások modern futtatókörnyezetét biztosítja.

A technology preview (mely februárban jelent meg) Windows és Mac OS X rendszerekre már letölthető, Internet Explorer, Firefox és Safari böngészők számára is elérhetővé téve a technológiát. Akik voltak olyan szerencsések, hogy a Web Konferencián betekintést nyertek a technológiába, azok már egy lépéssel elől járnak, a többiek most is letölthetik a technology preview-t. A béta verziót május elején, a Mix konferencián teszi elérhetővé a cég.
 

html background problema

luzer_juzer · 2007. Ápr. 16. (H), 12.53
Hello,

A segítségetek kérném egy html lapon egy tábla egyik oszlopa egy kép ami egyben background image ezt a képet szeretném a gördítösávval együtt mozgatni. Lehet valahogy ezt a css-ben megadni <td> szintjén ami müxik ie és ff alatt is?(nem frame és iframmel!) Előre is köszi a segítséget

üdv
K
 

RobotReplay - The Next Generation of Web Analytics

Hojtsy Gábor · 2007. Ápr. 16. (H), 10.21
"Nagy testvér" webfejlesztőknek
 

"A művelet megszakadt"

N0r3i · 2007. Ápr. 16. (H), 10.09
Sziasztok!

Az XAMPP legfrissebb verziója ketyeg XP-n és Win2003 szerveren, és az egyik PHP-vel generált oldalamra az Explorer a címben írt hibaüzenetet adja. Az érdekes az, hogy a 6-os IE egy frissítés után hibátlanul megjeleníti az oldalt, a 7-es nem, mindig ezt az üzit dobja, holott előtte egy pillanatra látom a helyesen, néha teljesen, néha csak részben megjelenő oldalt.
A Firefox és Opera OK.

Nekiálltam lecsupaszítani az oldalt, de nem jövök rá, mi lehet a baj. A Javascripteket már kigyomláltam, már semmi sincs, és még mindig ezt csinálja az IE.

Nézem az Apache naplóját is, de hiba nincs, az access.log-ba pedig a korrekt fájlméretet naplózza.

Merre keresgéljek? Nincs ötletetek?
Rákerestem itt a régebbi témák között is a problémára, de csak a GMaps-szel kapcsolatban emlegették a problémát, de itt ilyesmiről szó sincs, mint már fent írtam, az oldalban már egyetlen Javascript kód sincs...

Norbi