ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 2007

július 1

Superbox - magyar fejlesztésű "dobozos" portál

virág · 2007. Jún. 30. (Szo), 22.04
Superbox - magyar fejlesztésű "dobozos" közösségi portál
 

5 Sites, 1 Task: Explain How It Works

Edit · 2007. Jún. 30. (Szo), 19.03
Hogyan magyarázzuk el a látogatónak a szolgáltatásunk működését
 

Böngésző menüsor és eszköztárgombok nélkül

gyg · 2007. Jún. 30. (Szo), 17.29
Sziasztok!

Aki tudja, legyen szíves leírni, hogyan tudom elérni azt, hogy a böngésző ablakának semmilyen más része ne legyen látható, csak az, ahol a title közé írt szöveg is megjelenik (esetleg még a menü rész)! Elsősorban Microsoft Internet Explorer használatakor működő megoldások érdekelnének. Előre is köszönöm minden hozzászóló aktivitását és segítségét!

gyg
 

Fluid widths and point-nine-nine percent

Edit · 2007. Jún. 30. (Szo), 17.13
Design szétesése a böngészők eltérő kerekítése miatt
 

WordPress Makes Sense For Many Non-Blog Websites

Edit · 2007. Jún. 30. (Szo), 16.46
Kisebb céges honlap számára ideális megoldás lehet a WordPress
 

Euro IA 2007, Barcelona – konferencia az informatív Webről

ptx · 2007. Jún. 30. (Szo), 13.07
Ajánlom figyelmetekbe az Euro IA 2007 konferenciát, ami Barcelonában kerül megrendezésre, 2007 őszén (szeptember 21-22.). Ez lesz a harmadik európai „Information Architecture Summit” rendezvény, amelynek célja, hogy fórumot biztosítson az információ-szervezéssel, a felhasználói felület kialakításával foglalkozó európai szakemberek számára - és mindazoknak, akik fontos fejlesztési szempontnak érzik, hogy a digitális információs teret alakítsuk az emberhez, ne fordítva.

A kétnapos rendezvényen tíz európai országból összesen mintegy húsz prezentáció és számos poszter kerül bemutatásra. Az előadók között megtalálhatók az üzleti szféra és a tudományos élet képviselői is, nemzetközileg elismert szerzők és fejlesztők.

WebbuilderWiki: Kisebb átalakítások

sly · 2007. Jún. 30. (Szo), 12.13
Kisebb átalakítások történtek az oldalon és spam se keseríti meg az életünket.
 

PHP proxy forrás

jorgecosta · 2007. Jún. 30. (Szo), 00.13
sziasztok,

kutattam a neten egy php nyelven írt proxy után, de nemigazán találtam megfelelően működő megoldást.. vmiért nagyon népszerű a PHProxy nevű cucc, ami tetszene is, ha menne tökéletesen.. azért kéne php-s, mert szeretnék módosítani rajta, logolni posztváltozókat és hasonlók. ezzel szemben ezzel a phproxyval nekimentem a malev.hu elektronikus jegyfoglalási rencernek, de ott állandóan a hibás oldalt hozza be a keresés elindítása után, soha nem jön be találati oldal... ha ismeritek a nevezett alkalmazást és esetleg működnie kéne, csak én nem tudom, hogy kell rendesen beállítani v módosítani, ne habozzatok válaszolni, de akkor sem, ha tudtok egy tökjól működő másikat, amelynek szintén hozzá lehet férni a forrásához!
ja és nemtom mennyire voltam off, de ha igen, akkor mondjátok meg, hogy hova kellene írnom :D

kösz,üdv:
balázs
 

június 29

Regular expressions

zoliky · 2007. Jún. 29. (P), 18.24
Hello
Szuksegem lenne egy dokumentaciora amelyben megtanulhatom hasznalni a regularis kifejezeseket. Kezdo vagyok, nem tudok roluk semmit. Ezeket a kifejezeseket PHP-ben szeretnem hasznalni, es a PERL fele modszer erdekel.

Talaltam sok leirast a google-n de fogalmam sincs melyiket erdemes olvasni. Gondoltam van valaki aki mar volt kezdo es tud valamit ajanlani :)

Koszonom!
 

Eszköz nem használt CSS osztályok kigyűjtésére

Hodicska Gergely · 2007. Jún. 29. (P), 15.30
Sziasztok!


Keresnék egy olyan eszközt, ami képes arra, hogy meg lehet adni neki egy rakat templatet, ezeket átvizsgálja, és kigyűjti, hogy a bennük használt CSS-esekben milyen nem használt részek vannak, illetve akár azt is kigyűjtheti, hogy melyek azok a classok, amelyeket használunk a templatekben, de nem tartozik hozzájuk definíció a CSS fájlban. A templatek Smarty cuccok, tehát alapvetően HTML-ként is felfoghatóak.

Persze a kérdés előtt kerestem ;), a következőket találtam, amik érdekesnek tűnnek:
http://archivist.incutio.com/viewlist/css-discuss/34496
http://www.highdots.com/css-editor/waznew.html

Érdekelne, hogy milyen egyéb, ilyesmi célra használható eszközt tudtok ajánlani (lehet fizetős is), illetve a fenti cuccokkról is ha van valakinek véleménye, akkor az is jöhet.


Köszi,
Felhő