ugrás a tartalomhoz

PHP proxy forrás

jorgecosta · 2007. Jún. 30. (Szo), 00.13
sziasztok,

kutattam a neten egy php nyelven írt proxy után, de nemigazán találtam megfelelően működő megoldást.. vmiért nagyon népszerű a PHProxy nevű cucc, ami tetszene is, ha menne tökéletesen.. azért kéne php-s, mert szeretnék módosítani rajta, logolni posztváltozókat és hasonlók. ezzel szemben ezzel a phproxyval nekimentem a malev.hu elektronikus jegyfoglalási rencernek, de ott állandóan a hibás oldalt hozza be a keresés elindítása után, soha nem jön be találati oldal... ha ismeritek a nevezett alkalmazást és esetleg működnie kéne, csak én nem tudom, hogy kell rendesen beállítani v módosítani, ne habozzatok válaszolni, de akkor sem, ha tudtok egy tökjól működő másikat, amelynek szintén hozzá lehet férni a forrásához!
ja és nemtom mennyire voltam off, de ha igen, akkor mondjátok meg, hogy hova kellene írnom :D

kösz,üdv:
balázs
 
1

Mit?

janoszen · 2007. Jún. 30. (Szo), 05.15
Mit szeretnél proxy-zni? HTTP-t vagy FTP-t? FTP-re egyszer írtam egy letöltés-only proxyt, HTTP-re kicsit nehezebb a JavaScript miatt. Nem olyan túlontúl bonyolult, de meg kell csinálni és kijátszható. Ráadásul HTTTPS kapcsolatokat nem igazán fogsz tudni vele működtetni, stb.
3

http-t

jorgecosta · 2007. Jún. 30. (Szo), 14.34
httpt akarok, de kellene minden szirszar bele, vagy lehetetlen js meg https?? ez elég elkeserítően hangzik..
2

squid?

zila · 2007. Jún. 30. (Szo), 12.04
A squid miért nem jó? Annak is elérhető a forrása... C-ben.
4

mert nem értek a c-hez?

jorgecosta · 2007. Jún. 30. (Szo), 14.36
nem nagyon értek a chez sajnos. és logolni szeretnék általam kiválasztott dolgokat, mint mondjuk egy webstatisztikai rencer vagy hasonló. azt meg tudnám oldani cben? mer hát a php a webszerveren fut vagy mi
5

pontosíts egy kicsit

Hodicska Gergely · 2007. Jún. 30. (Szo), 16.12
Szerintem írd le kicsit pontosabban, hogy mit szeretnél csinálni. Az az érzésem, hogy nem proxy kell Neked igazából, hanem csak PHP-ból szeretnéd eljátszani egy felhasználói interaktivitást. Ha igen, akkor erre sok könnyen használható eszköz van.


Üdv,
Felhő
6

pontosítok

jorgecosta · 2007. Júl. 1. (V), 17.28
van egy weboldal, ahol mondjuk repülőjegyeket árulnak, vegyük a fent említett példát, ami a malév oldala volt. na most szeretnék ott statisztikákat nézni arról, hogy mondjuk milyen városokból hova szeretnének utazni és milyen árat választanak ki például, de egyértelmű, hogy nem tudok bekopogtatni pl hozzájuk, hogy heló, ezt szeretném csinálni, adjatok belépést, ezért át kéne proxyzni az oldalt, szimulálni a működést a saját szerveremen, megmutatni nekik, hogy milyen jól megy, így utána vagy ők vagy én már élesíteni tudom a rendszert. ez így pontosabb? szóval nem dolgozhatok ott, ezért demonstrációs okok miatt kell proxizni!
7

Proxy

janoszen · 2007. Júl. 1. (V), 18.39
Erre berendezel egy Linuxos vagy Windowos átjárót, proxyt és azzal loggoltatsz. A böngészőben meg beállítod hogy azt használja. Akár ugyanazon a gépen is futhat és Windowsra is vannak ilyenek, keress rá.