ugrás a tartalomhoz

Euro IA

Euro IA 2008 konferencia és IA Jam

ptx · 2008. Júl. 28. (H), 14.46
Amszterdam egyik legnépszerűbb mozija, az Art Deco stílusban épült Tuschinski szeptember 26-án és 27-én, két napon át, két helyszínen ad otthont idei információ-architektúra konferenciánknak (IV. European Information Architecture Summit), melynek címe: Redrawing the Map. A nyitóelőadást Adam Greenfield, az IA és a felhasználói tapasztalat nemzetközi szinten elismert szakembere és számos könyv szerzője tartja, aki a következő-generációs informatika legújabb fejleményeivel kapcsolatban osztja meg tapasztalatait közönségével, különös tekintettel az életünk minden részét meghatározó informatika szociális, etikai és design vonatkozásaira.

Euro IA 2007, Barcelona – konferencia az informatív Webről

ptx · 2007. Jún. 30. (Szo), 13.07
Ajánlom figyelmetekbe az Euro IA 2007 konferenciát, ami Barcelonában kerül megrendezésre, 2007 őszén (szeptember 21-22.). Ez lesz a harmadik európai „Information Architecture Summit” rendezvény, amelynek célja, hogy fórumot biztosítson az információ-szervezéssel, a felhasználói felület kialakításával foglalkozó európai szakemberek számára - és mindazoknak, akik fontos fejlesztési szempontnak érzik, hogy a digitális információs teret alakítsuk az emberhez, ne fordítva.

A kétnapos rendezvényen tíz európai országból összesen mintegy húsz prezentáció és számos poszter kerül bemutatásra. Az előadók között megtalálhatók az üzleti szféra és a tudományos élet képviselői is, nemzetközileg elismert szerzők és fejlesztők.