ugrás a tartalomhoz

Böngésző menüsor és eszköztárgombok nélkül

gyg · 2007. Jún. 30. (Szo), 17.29
Sziasztok!

Aki tudja, legyen szíves leírni, hogyan tudom elérni azt, hogy a böngésző ablakának semmilyen más része ne legyen látható, csak az, ahol a title közé írt szöveg is megjelenik (esetleg még a menü rész)! Elsősorban Microsoft Internet Explorer használatakor működő megoldások érdekelnének. Előre is köszönöm minden hozzászóló aktivitását és segítségét!

gyg
 
1

ne

Joó Ádám · 2007. Jún. 30. (Szo), 18.13
Ne használj ilyen megoldást: aki ért hozzá, úgyis eléri azt, amitől el szeretnéd zárni, ellenben csak zavarja az összes felhasználód.
2

re: Böngésző menüsor és eszköztárgombok nélkül

sly · 2007. Júl. 1. (V), 10.58
Csak új ablak nyitása esetén állítható be. Egyébként én sem ajánlom. Vannak fejlettebb megoldások is. De attól függ mit akarsz vele elérni.
3

pontosabban

gyg · 2007. Júl. 1. (V), 21.47
Igazából egy autorun-os CD-t szeretnék készíteni, ami html dokumentumokkal van tele (főleg szöveges tartalom), tehát sem az eszköztárra, sem a menüre nem lenne szükség. És szerintem még jobban is nézne ki az egész.
4

Célszoftver

janoszen · 2007. Júl. 1. (V), 22.14
Használj pl egy Firefox Portablet és állítsd be akár full screenre a dolgot és azt indítsd el. Igaz, így nem fog pl Linux alatt menni, de jobb mint a semmi és nem függsz a felhasználó böngészőjétől.

Ettől függetlenül pl a nyomtatás funkció vagy hasonlóak fontosak lehetnek, szóval nem biztos hogy érdemes teljesen eldobni.
5

re: Célszoftver

sly · 2007. Júl. 2. (H), 12.47
Wine ha jól tudom viszi a FFox-ot.
6

Autorun

janoszen · 2007. Júl. 3. (K), 09.28
Ha autorunban a Firefox van benne, akkor nem fog automatikusan elindulni. De még ekkor sincs para, hiszen az index.html-t megnyitva ugyanúgy tudja böngészni az oldalt.