Archívum - Aug 29, 2006 - Fórum téma
Input mezőbe csak szám kerüljön
Sziasztok.
Segítséget kérnék egy olyan dologban hogy mivel tudom leellenőrizni hogy egy input mezőbe csak szám kerüljön.
Elöre is köszi.
■ Segítséget kérnék egy olyan dologban hogy mivel tudom leellenőrizni hogy egy input mezőbe csak szám kerüljön.
Elöre is köszi.
Hogyan tudok blokkokhoz keretet adni?
Sziasztok
Van egy php alapú weblapom és ezt szeretném kicsicsázni egy kicsit.Az oldalon több kis ablak,block van melyeknek szeretnék egyedi kereteket adni,illetve van olyan ablak aminek a helyét és méretét is szeretném megváltoztatni.A grafika már meg van,de nem tudom hogy illesztem bele a kódba.Ehhez kérem a segitségeteket.
Köszi
■ Van egy php alapú weblapom és ezt szeretném kicsicsázni egy kicsit.Az oldalon több kis ablak,block van melyeknek szeretnék egyedi kereteket adni,illetve van olyan ablak aminek a helyét és méretét is szeretném megváltoztatni.A grafika már meg van,de nem tudom hogy illesztem bele a kódba.Ehhez kérem a segitségeteket.
Köszi
Nem jelennek meg a képek külső include esetén
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az otthoni gépeim, se az asztali se a laptop, amikor include-val vagy bármelyik más móddal megnyítok egy másik honlapot, akkor a lap bejön, de a rajta levő képek nem. Az állományt feltöltve egy szerverre müködik, a képek is megjelennek. Ha valaki megtudja mondani, hogy mit kell beállítani kérem tegye meg.
Köszönettel Karpáti Z.
■ Az a problémám, hogy az otthoni gépeim, se az asztali se a laptop, amikor include-val vagy bármelyik más móddal megnyítok egy másik honlapot, akkor a lap bejön, de a rajta levő képek nem. Az állományt feltöltve egy szerverre müködik, a képek is megjelennek. Ha valaki megtudja mondani, hogy mit kell beállítani kérem tegye meg.
Köszönettel Karpáti Z.
HTML tartalom megjelenítése Flashben
Sziasztok !
Szeretnék egy teljesen flash lap 1 ablakába (php és html elemeket használni).
Képeket és szöveget lelistázni adatbázisból. Sajna a flash alig tud htmlt értelmezni.
Keresgélés közben találtam hogy xml el kellene tovább lépnem csak a flash txt böl beolvasott
Html kodból nem tudok tovább lépni. Remélem meg lehet érteni mit akarok! Hellp!
Flash.txt
flash=<html>
<head>
<XML ID="XML" SRC="k.xml"></XML>
</head>
<body>
</body>
</html>
■ Szeretnék egy teljesen flash lap 1 ablakába (php és html elemeket használni).
Képeket és szöveget lelistázni adatbázisból. Sajna a flash alig tud htmlt értelmezni.
Keresgélés közben találtam hogy xml el kellene tovább lépnem csak a flash txt böl beolvasott
Html kodból nem tudok tovább lépni. Remélem meg lehet érteni mit akarok! Hellp!
Flash.txt
flash=<html>
<head>
<XML ID="XML" SRC="k.xml"></XML>
</head>
<body>
</body>
</html>
Sortörések kezelése emailben
Valaki valahol a forumon irta ezt a hasznos kis lapot:
http://www.securephpwiki.com/index.php/Email_Injection
na most en az elso solution megoldast szerettem volna valasztani, ami ugye kiszuri a 0x0a (\n) es 0x0d (\r) karaktereket. De felmerult a problema, h a legtobb felhasznalo biztos rak egy-ket entert az uzenetbe. Hogyan lehetne kivedeni ezt?
koszike
■ http://www.securephpwiki.com/index.php/Email_Injection
na most en az elso solution megoldast szerettem volna valasztani, ami ugye kiszuri a 0x0a (\n) es 0x0d (\r) karaktereket. De felmerult a problema, h a legtobb felhasznalo biztos rak egy-ket entert az uzenetbe. Hogyan lehetne kivedeni ezt?
koszike
Session időtartamának szabályozása
Sziasztok.
Hogyan tudnám megoldani, hogy egy session mondjuk 10 perc után automatikusan "lejárjon", ha a felhasználó nem csinál semmit az oldalon?
■ Hogyan tudnám megoldani, hogy egy session mondjuk 10 perc után automatikusan "lejárjon", ha a felhasználó nem csinál semmit az oldalon?
több weblap egy weboldalon vagyis 4 in 1 :)
Sziasztok,
megoldást keresek
adott 4 weboldal, ahova felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, mind a 4 weblapon bizonyos időközönként frissülő adatok találhatóak.
ezt szeretném egy weboldalra integrálni, ahol egy oldalon látnám pl elég 5 percenként frissítve a 4 külön oldalon található adatokat.
Pl lenne 4 frame és azok frissülnének megadott időközönként.
Technikailag hogyan lehetne megvalósítani? Van erre már meglévő szoftver? A hitelesítés is fontos lenne hogy ne keljen 5 percenként beirni a felhasználónév/jelszó párost.
Köszönöm a válaszokat.
Doodi
■ megoldást keresek
adott 4 weboldal, ahova felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, mind a 4 weblapon bizonyos időközönként frissülő adatok találhatóak.
ezt szeretném egy weboldalra integrálni, ahol egy oldalon látnám pl elég 5 percenként frissítve a 4 külön oldalon található adatokat.
Pl lenne 4 frame és azok frissülnének megadott időközönként.
Technikailag hogyan lehetne megvalósítani? Van erre már meglévő szoftver? A hitelesítés is fontos lenne hogy ne keljen 5 percenként beirni a felhasználónév/jelszó párost.
Köszönöm a válaszokat.
Doodi