ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 26, 2006 - Fórum téma

Átlag számítás és % szavazáshoz

chipi · 2006. Aug. 26. (Szo), 23.50
Sziasztok!
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy van egy szavazásom ahol van 5 tétel amire lehet szavazni, no, de a bibi az ott kezdődik nálam, hogy amikor lekérem akkor nekem % arányában jelenjenek meg az értékek. A max az a 100% legyen.
Mint pl Itt

Na, hogy % arányban jelenjen meg.

Köszi előre is a segítséget!
 

Hálózatfigyelő/naplózó kerestetik [WINDOWS]!

krey · 2006. Aug. 26. (Szo), 21.58
Kedves fórumozók!
Elég régóta küzdök azzal a problémával, hogy szeretném látni, hogy mi megy ki/be a gépemből. Egy olyan programot keresek [WINDOWS], ami mondjuk rááll a 80as portra, és naplózza nekem az átmenő adatokat. Célom a HTTP protokol jobb megértése lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.

üdv. krey
 

Saját, egyszerű WYSWYG készítése

Anonymous · 2006. Aug. 26. (Szo), 09.34
Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna-e nekem egy olyan példát küldeni, ami megmutatja, hogy hogyan kell ennek neki kezdeni. Keresgettem sok WYSWYG-t, de nem találom bennük azt a részt, hogy hogyan lehet editable content-et csinálni. Ez a része érdekelne, de nagyon.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni egy egyszerű példát ezzel kapcsolatban, vagy egy oldalt, ahol ezt meg lehet "tanulni".

Nagyon köszönöm.

-- Messó
 

tinyMCE, valid kódot generál, vagy nem?

toxin · 2006. Aug. 26. (Szo), 09.19
ha ránéztek, laptulaja elkezdte tölteni, nem prod. szerver még !

http://proba.webes.hu/

akkor lehet látni hogy khhm gáz van, értds tinyMCE-nek valid kódot kéne generálni (és én b*x*t*m el a konfigját) vagy nem :S