Archívum - Aug 26, 2006 - Fórum téma
Átlag számítás és % szavazáshoz
Sziasztok!
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy van egy szavazásom ahol van 5 tétel amire lehet szavazni, no, de a bibi az ott kezdődik nálam, hogy amikor lekérem akkor nekem % arányában jelenjenek meg az értékek. A max az a 100% legyen.
Mint pl Itt
Na, hogy % arányban jelenjen meg.
Köszi előre is a segítséget!
■ Olyat hogyan lehet csinálni, hogy van egy szavazásom ahol van 5 tétel amire lehet szavazni, no, de a bibi az ott kezdődik nálam, hogy amikor lekérem akkor nekem % arányában jelenjenek meg az értékek. A max az a 100% legyen.
Mint pl Itt
Na, hogy % arányban jelenjen meg.
Köszi előre is a segítséget!
Hálózatfigyelő/naplózó kerestetik [WINDOWS]!
Kedves fórumozók!
Elég régóta küzdök azzal a problémával, hogy szeretném látni, hogy mi megy ki/be a gépemből. Egy olyan programot keresek [WINDOWS], ami mondjuk rááll a 80as portra, és naplózza nekem az átmenő adatokat. Célom a HTTP protokol jobb megértése lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. krey
■ Elég régóta küzdök azzal a problémával, hogy szeretném látni, hogy mi megy ki/be a gépemből. Egy olyan programot keresek [WINDOWS], ami mondjuk rááll a 80as portra, és naplózza nekem az átmenő adatokat. Célom a HTTP protokol jobb megértése lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. krey
Saját, egyszerű WYSWYG készítése
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna-e nekem egy olyan példát küldeni, ami megmutatja, hogy hogyan kell ennek neki kezdeni. Keresgettem sok WYSWYG-t, de nem találom bennük azt a részt, hogy hogyan lehet editable content-et csinálni. Ez a része érdekelne, de nagyon.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni egy egyszerű példát ezzel kapcsolatban, vagy egy oldalt, ahol ezt meg lehet "tanulni".
Nagyon köszönöm.
-- Messó
■ Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna-e nekem egy olyan példát küldeni, ami megmutatja, hogy hogyan kell ennek neki kezdeni. Keresgettem sok WYSWYG-t, de nem találom bennük azt a részt, hogy hogyan lehet editable content-et csinálni. Ez a része érdekelne, de nagyon.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni egy egyszerű példát ezzel kapcsolatban, vagy egy oldalt, ahol ezt meg lehet "tanulni".
Nagyon köszönöm.
-- Messó
tinyMCE, valid kódot generál, vagy nem?
ha ránéztek, laptulaja elkezdte tölteni, nem prod. szerver még !
http://proba.webes.hu/
akkor lehet látni hogy khhm gáz van, értds tinyMCE-nek valid kódot kéne generálni (és én b*x*t*m el a konfigját) vagy nem :S
■ http://proba.webes.hu/
akkor lehet látni hogy khhm gáz van, értds tinyMCE-nek valid kódot kéne generálni (és én b*x*t*m el a konfigját) vagy nem :S