ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 24, 2005 - Fórum téma

Érdemes csak a szabványokat követni?

Anonymous · 2005. Szep. 24. (Szo), 21.07
Láttátok már a http://www.kiskapu.hu -t IE-ben? Remélem nem fizettek érte túl sokat, hogy "szabványos" legyen és IE-ben így nézzen ki :)

Erre a legjobb sztori az, mikor egyik ismerősöm autót akart venni még az őskorban. Linux alól tolta a netet és Netscape-et használt. Rákeresett az autómárka viszonteladóira és kinézte a hozzá legközelebb lévőt. Ráment a weboldalukra, ami meg közölte vele, hogy Netscape az nem van supported, használjál IE-t most. Csávó erre felkapta a vízet, felhívta a kereskedőt és közölte velük most buktak el X millió pénzt, mert eddig náluk akart autót venni, de a weboldaluk nem támogatja a Netscape-et, ezért nem tud tájékozodni, és így nem őket fogja választani, mert nem tud kivenni semmit az oldalból. A srác a végén máshol megvette az szép új autót. Egy hónap múlva visszament erre a weboldalra és láss csodát immár működött Netscape alatt is. Tanultak a hibából.
Kedves kiskapu is tanulhatna, nem minden a szabvány, a biznisz a lényeg. (De ebből ne legyen flame plz :)

A srác esetében IE-re optimalizálták az oldalt, itt kiskapunál meg mindenre, cska IE-re nem :)
 

submit..több php scriptnek

Anonymous · 2005. Szep. 24. (Szo), 15.14
Sziasztok...

Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudok egy űrlapon szereplő adatokat több php scriptnek továbbítan? (pl vagy a feldolgoz1.php-nek vagy a feldolgoz2.php-nek vagy a feldolgoz3.php -nek...nem egyszerre mind a háromnak!!!) js-es megoldást már találtam ezen az oldalon de azt kihagynám. Nincsen erre valami egyszerű FORM- ACTION lehetőség?

köszönöm: _non_
 

Feltételes HTML kódok nem IE böngészőre?

romero83 · 2005. Szep. 24. (Szo), 13.19
Üdv!

Valaki meg tudná mondani, hogy ha Operára, vagy Netscape-re akarom megadni a feltételt akor mit írjak az if után?

pl. Internet Explorer-nél: <!--[if IE]><![endif]-->