ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 12, 2005 - Fórum téma

Firefox kiterjesztés telepítés minden felhasználónak

gerzson · 2005. Szep. 12. (H), 23.11
Vki meg tudja mondani, h. hogyan lehet több felhasználó esetén a FF kiterjesztéseket az összes felhasználó számára elérhető módon központilag installálni?

A cél az, h. ne kelljen mindenkinek a profiljában külön-külön frissíteni az alap kiterjesztéseket.
 

Webszervert mesterségesen terhelni?

T.G · 2005. Szep. 12. (H), 17.35
Web stress témakörében kellene kicsit kiokosodnom. Tulajdonképpen mire is jó ez az egész? Azontúl, hogy jól megtámadom vele magam, majd örülök, hogy nem esett szét a szerver? :)
Konkrét programajánlatot is szívesen fogadnék!

Mindenféle válaszokat előre is nagyon megköszönök! :)
 

apache szerver beállítása belső hálózatra.

juhasztibi · 2005. Szep. 12. (H), 12.10
Hello.Mivel nem nagyon tudok angolul ezért nem is találtam választ a kérdésemre az apache oldalán.Gondoltam hozzátok fordulok.Szóval:
Van egy gépem amin telepítve van az apache szerver,és van egy belső hálózat 4 géppel(az enyémen kívűl).Szeretném ha a a belső hálózat tagjai is elérhetnék a documentroot könyvtáram tartalmát az ie-en keresztűl.Szóval ha tudnátok segíteni,hogy hogyan tudom ezt beállítani akkor megköszönném.Vagy ha valamiféle magyar nyelvű leírást ismertek akkor azzal is tudtok segíteni.Köszöm!
ÜDV
 

Tömb átadása POST-ként

Anonymous · 2005. Szep. 12. (H), 11.39
A gondom a következő lenne: Volt egy durva sql lekérdezésem és ennek az eredményét meg is jelenítettem. Ha a nyomtatási képre nyomok új ablakban meg kéne jelenítenem ugyanezeket az adatokat. Hogyan tudom átadni az egész eredmény tömböt az új oldalnak? Előre is kössz minden hozzászólást!