Archívum - Szep 12, 2005 - Fórum téma
Firefox kiterjesztés telepítés minden felhasználónak
Vki meg tudja mondani, h. hogyan lehet több felhasználó esetén a FF kiterjesztéseket az összes felhasználó számára elérhető módon központilag installálni?
A cél az, h. ne kelljen mindenkinek a profiljában külön-külön frissíteni az alap kiterjesztéseket.
■ A cél az, h. ne kelljen mindenkinek a profiljában külön-külön frissíteni az alap kiterjesztéseket.
Webszervert mesterségesen terhelni?
Web stress témakörében kellene kicsit kiokosodnom. Tulajdonképpen mire is jó ez az egész? Azontúl, hogy jól megtámadom vele magam, majd örülök, hogy nem esett szét a szerver? :)
Konkrét programajánlatot is szívesen fogadnék!
Mindenféle válaszokat előre is nagyon megköszönök! :)
■ Konkrét programajánlatot is szívesen fogadnék!
Mindenféle válaszokat előre is nagyon megköszönök! :)
apache szerver beállítása belső hálózatra.
Hello.Mivel nem nagyon tudok angolul ezért nem is találtam választ a kérdésemre az apache oldalán.Gondoltam hozzátok fordulok.Szóval:
Van egy gépem amin telepítve van az apache szerver,és van egy belső hálózat 4 géppel(az enyémen kívűl).Szeretném ha a a belső hálózat tagjai is elérhetnék a documentroot könyvtáram tartalmát az ie-en keresztűl.Szóval ha tudnátok segíteni,hogy hogyan tudom ezt beállítani akkor megköszönném.Vagy ha valamiféle magyar nyelvű leírást ismertek akkor azzal is tudtok segíteni.Köszöm!
ÜDV
■ Van egy gépem amin telepítve van az apache szerver,és van egy belső hálózat 4 géppel(az enyémen kívűl).Szeretném ha a a belső hálózat tagjai is elérhetnék a documentroot könyvtáram tartalmát az ie-en keresztűl.Szóval ha tudnátok segíteni,hogy hogyan tudom ezt beállítani akkor megköszönném.Vagy ha valamiféle magyar nyelvű leírást ismertek akkor azzal is tudtok segíteni.Köszöm!
ÜDV
Tömb átadása POST-ként
A gondom a következő lenne: Volt egy durva sql lekérdezésem és ennek az eredményét meg is jelenítettem. Ha a nyomtatási képre nyomok új ablakban meg kéne jelenítenem ugyanezeket az adatokat. Hogyan tudom átadni az egész eredmény tömböt az új oldalnak? Előre is kössz minden hozzászólást!
■