Archívum - Szep 10, 2005 - Fórum téma
A Google nem veszi figyelembe a description taget
Sziasztok,
Van pár oldal, amiket szeretnék minél feljebb hozni a Google találati listájában. Ezzel alapból nem is lenne gond, csak sajnos azt vettem észre, hogy a listában az oldal url-je alatt nem (csak) azt a szöveget írja ki, ami a meta description tagben található, hanem 5-6 egyéb szót is odatesz az oldalról...
Próbálkoztam már mindennel, de sehogy sem sikerült ezt a "hibát" kiküszöbölni. Van valakinek valamilyen ötlete/megoldási javaslata ezzel kapcsolatban?
Köszönöm!
■ Van pár oldal, amiket szeretnék minél feljebb hozni a Google találati listájában. Ezzel alapból nem is lenne gond, csak sajnos azt vettem észre, hogy a listában az oldal url-je alatt nem (csak) azt a szöveget írja ki, ami a meta description tagben található, hanem 5-6 egyéb szót is odatesz az oldalról...
Próbálkoztam már mindennel, de sehogy sem sikerült ezt a "hibát" kiküszöbölni. Van valakinek valamilyen ötlete/megoldási javaslata ezzel kapcsolatban?
Köszönöm!
Űrlap ellenőrzés kód rövidítése
A következő űrlap ellenőrző kódot lehet-e rövidebben megírni?:Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Pista
■
<?php
if (isset($_POST['nev'])) {
$nev = trim($_POST['nev']);
$email = trim($_POST['email']);
if ($nev == "") {
$hiba[] = "Nincs név megadva!";
}
if ($email == "") {
$hiba[] = "Nincs emailcím megadva!";
}