ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 14, 2005 - Fórum téma

index.html kontra index.php

samoly · 2005. Szep. 14. (Sze), 18.23
Sziasztok!
nekem egy olyan gondom lenne, hogy a szerver amin a weboldalam van, index.php-t veszi elsődlegesnek, és nem az index.html-t. Ezzel az a gond, hogy mamboval csináltam az oldalt, és ott minden oda-vissza hivakozás az index.php-ra mutat, ezért azt még véletlenül sem tudom átnevezni index2.php-ra. azonban szeretnék egy nyitóoldalt, ami index.html lenne. így kellene írni pár sort a index.php-ba, hogy ha kívölről jön vki, akkor az index.html-t nyissa meg, azonban ha vki az oldalon böngészve jut vissza index.php-ra, akkor maradjon az index.php-n. mit, vagy hogyan kell megírnom? mert annyira nem vágom a php-t.
 

AJAX - Küldés POSTban

Kérésre törölve 10. · 2005. Szep. 14. (Sze), 16.21
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szeretném megtudni, hogy hogyan tudok a createRequestObject osztállyal POST változókat hozzáadni a kéréshez. Mert a GET ugye nem tud korlátlan adatot küldeni az URL-ben, ezért kéne a POST. Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!
__________
by ChaTeve
 

Dátum rögzítése űrlap kitöltésénél

ceops · 2005. Szep. 14. (Sze), 12.41
Hali mki!

Még kezdő vok php téren... szóval volna egy kérdésem:
van egy űrlap:
http://tenou.uw.hu/sign.php
itt lehet kommentálni akármit! (persze majd ha elkészül véglegesen is :)
az űrlapban nem kérdezek rá a dátumra, viszont a táblában létrehoztam egy dátum mezőt, csak nem tudom, hogy hogyan kéne beállítani úgy, hogy megjegyezze azt az időpontot amikor a bejegyzés megszületett!
(Lehetőleg a szerver időpontját rögzítse!)


köszönöm!
zsolt