ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 14, 2004 - Blog bejegyzés

Launchy 2.7.0

Bártházi András · 2004. Jún. 14. (H), 15.06
Megjelent a Launchy 2.7.0-s verziója. A Launchy egy Windowsos Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird kiterjesztés, mellyel lehetővé válik linkek és mailto elemek megnyitása külső alkalmazásokkal (IE, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Netscape, Outlook, BSPlayer, Windows Media Player és mások, lásd a kiterjesztés weblapját). A külső programok felismerése automatikusan történik meg. Lássuk a verzió újdonságait!

LAMP zóna az idei LinuxTag rendezvényen

Hojtsy Gábor · 2004. Jún. 14. (H), 13.28
Az idei Karlsruhében tartandó LinuxTag rendezvényen megjelenik a LAMP area, mely a korábbi évek külön kiállítási területei helyett egy nagy közös megjelenési felületet jelent az Apache, PHP és MySQL projekteknek. A LAMP area 150 négyzetméteren teszi lehetővé az említett projektek népszerűsítését, és így előadási területet is biztosít a különböző témákról szólóknak.

LAMPPIX - komplett szerver cdről

Hojtsy Gábor · 2004. Jún. 14. (H), 08.28
Sokan sokszor feltették már a kérdést: miként tudom PHP-ben elkészített katalógusomat, prezentációs rendszeremet feltenni egy CD-re, és így terjeszteni? A megoldást egy komplett Linux adhatja, mely nemrég vált elérhetővé a Knoppix és a XAMPP házasításaként. A keresztségben a LAMPPIX nevet kapta. Lássuk mi van belül, és mire képes.