Archívum - Jún 11, 2006 - Fórum téma
Feltöltött PHP fájl futtatásának meggátolása
Sziasztok!
Milyen megoldást javasoltok, hogy ha a júzer feltölt egy fájlt, akkor azt ne tudja futtatni a szerveren. Mert pl. megcsinálja, hogy egy PHP fájlt feltölt, és meghackeli az oldalt. Azt hittem, hogy ha a fájlt 644-re állítom chmod()-al, akkor jó lesz, de továbbra is lefut a PHP script. Vagy az apache-ban kéne ezt beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
xavier
■ Milyen megoldást javasoltok, hogy ha a júzer feltölt egy fájlt, akkor azt ne tudja futtatni a szerveren. Mert pl. megcsinálja, hogy egy PHP fájlt feltölt, és meghackeli az oldalt. Azt hittem, hogy ha a fájlt 644-re állítom chmod()-al, akkor jó lesz, de továbbra is lefut a PHP script. Vagy az apache-ban kéne ezt beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
xavier
Magyar dmoz.org a maffia kezén?
Česky (22,530)
Polska (72,377)
Română (14,168)
Magyar (5,308)
Gondolom a számok önmagukért beszélnek. Volt valaki akinek goa és grin Istenségek valamelyike méltónak találta az oldalát? Nekem még egy sem, pedig lassan 2 éve kb 6 oldalt próbáltam postolni. Volt amelyiket néhány hónap után újrapostoltam, semmi. Próbáltam felveni a kapcsolatot minden elérhető szálon eme tejhatalmú urakkal, semmi.
Jelentkeztem kategória szerkesztőnek, reportoltam abuse-t semmi, semmi, semmi.
Csak nekem fura a dolog?
■ Polska (72,377)
Română (14,168)
Magyar (5,308)
Gondolom a számok önmagukért beszélnek. Volt valaki akinek goa és grin Istenségek valamelyike méltónak találta az oldalát? Nekem még egy sem, pedig lassan 2 éve kb 6 oldalt próbáltam postolni. Volt amelyiket néhány hónap után újrapostoltam, semmi. Próbáltam felveni a kapcsolatot minden elérhető szálon eme tejhatalmú urakkal, semmi.
Jelentkeztem kategória szerkesztőnek, reportoltam abuse-t semmi, semmi, semmi.
Csak nekem fura a dolog?
Mod_Rewrite IIS alatt?
Hogyan tudok felhasználóbarát URL-eket kezeltetni IIS alatt? Tudom, hogy Apache alatt ott van a Mod_Rewrite, de IIS alatt ez a téma érintetlen?
Mellesleg egy fizetős tárhelyszolgáltatónál vagyok, ahol ASP.NET mellett PHP is megy, és nekem a PHP-ra lenne szükségem.
Van valakinek ötlete?
■ Mellesleg egy fizetős tárhelyszolgáltatónál vagyok, ahol ASP.NET mellett PHP is megy, és nekem a PHP-ra lenne szükségem.
Van valakinek ötlete?