ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 27, 2012 - Fórum téma

Drupal view több content typehoz

Emendre · 2012. Nov. 27. (K), 21.38
Sziasztok!

Sokat kísérleteztem már, de mégsem tudom megoldani az alábbi problémát:
Adott kétféle content type: Könyv és Könyv kritika
Node reference modul segítségével, egy field-ben ki tudom választani a kritikához kapcsolódó könyvet a Könyv kritika szerkesztése közben.

Még azt is sikerült összehozni egy view-val, hogy a Könyv krikika szövege felett, megjelenik a Könyv content szövege (ez egyébként a könyv fülszövege).

A gond, hogy én ezt ép fordítva szeretném. A Könyvhöz kapcsolódó kritikák megjelenítését.

Leegyszerűsítve a problémát, azt szeretném elérni, hogy egy content type úgy jelenjen meg, hogy közben minden másik kontent is megjelenjen, ami a node reference-el hivatkozik rá.

Minden ötletet szívesen veszek. Előre is köszönöm! :)
 

viszonteladói tárhely itthon

unregistered · 2012. Nov. 27. (K), 18.49
Sziasztok!

Hostgator-hoz hasonló (van ~50 tárhelyünk, emailestül, szőröstül-bőrüstül náluk) viszonteladói tárhely szolgáltatást keresek itthon (a sebesség miatt mert néha kevés a 30Mbit). Találtam is egyet, nem kevés kutakodással (csak mert itthon a viszonteladói alatt azt értik, hogy a normál tárhely csomagokból kapsz 10 % kedvezményt), ezen a linken megnézhető a kiszemelt cég.
A kérdésem annyi, hogy tudtok-e hasonlót ajánlani, illetve van-e valami tapasztalat, tanács a témával kapcsolatban, hogy mit csinálnátok a helyemben ("klasszikus" szerver bérlet nem játszik, mert nem értek annyira hozzá hogy egy ilyet élesben be merjek vállalni)?

Előre is köszönöm!