ugrás a tartalomhoz

viszonteladói tárhely itthon

unregistered · 2012. Nov. 27. (K), 18.49
Sziasztok!

Hostgator-hoz hasonló (van ~50 tárhelyünk, emailestül, szőröstül-bőrüstül náluk) viszonteladói tárhely szolgáltatást keresek itthon (a sebesség miatt mert néha kevés a 30Mbit). Találtam is egyet, nem kevés kutakodással (csak mert itthon a viszonteladói alatt azt értik, hogy a normál tárhely csomagokból kapsz 10 % kedvezményt), ezen a linken megnézhető a kiszemelt cég.
A kérdésem annyi, hogy tudtok-e hasonlót ajánlani, illetve van-e valami tapasztalat, tanács a témával kapcsolatban, hogy mit csinálnátok a helyemben ("klasszikus" szerver bérlet nem játszik, mert nem értek annyira hozzá hogy egy ilyet élesben be merjek vállalni)?

Előre is köszönöm!
 
1

Webhosticon

Nagy Gusztáv · 2012. Nov. 27. (K), 22.41
Nekem jó tapasztalataim vannak a Webhosticonnál.
2

jó de mégsem

unregistered · 2012. Nov. 28. (Sze), 13.31
A cég nagyon jó, ismerem is őket, de ezek az opciók nem igazán jók. Én olyasmire gondoltam, mint a Hostgator-nál (meg a fenti linken) hogy 80 GB xx.xxx Ft havonta és utána úgy osztom szét WHM-mel (vagy akármivel) a csomagokat ahogy akarom. Ilyesmit keresek még, nehogy már csak ez az egy cég legyen a repertoáron :)
3

Viszonteladói Tárhely

tlof · 2012. Nov. 28. (Sze), 16.20
Hello,

Mi kinálunk ilyet, Directadmin alapon, két megoldásban is.
* Egy már létező szerverünkön kapsz szeletet, igy az arra érvényes beállitások öröklődnek rád is.
* Egy dedikált vps-t kapsz, telepitett Directadmin-al, és vállaljuk, hogy a mind a gépet, mind a DA-t frissitjük, karbantartjuk, Ebben az esetben Admin jogot kapsz a DA -ra, igy tudsz reseller fiókokat is létrehozni. Itt annyi megkötés van, hogy van néhány dolog amit tudsz állítani, de nem kellene :) Ebben az esetben értelemszerüen kérhetsz egyedi beállításokat a szerveren, és csak a saját ügyfeleid okozhatnak hibát.
4

A tarhely.eu is foglalkozik

mz82 · 2012. Nov. 28. (Sze), 21.18
A tarhely.eu is foglalkozik ilyesmivel. Megbízhatósággal eddig nem volt gond, azt nem tudom, hogy az árai mennyire számítanak kedvezőnek. Elég komoly adminisztrálási lehetőséget biztosítanak.
5

korlátozások

unregistered · 2012. Nov. 28. (Sze), 21.35
Jók az áraik. Azért itt a viszonteladói "apróbetűsben" van pár érdekes korlátozás, pl max 10GB-os tárhely hozható létre... az ügyfeleim 99%-a beéri 1-5 GB-tal de azért van pár akinek bőven 10 fölött van a tárhelye (nyomdai fájlok ftp-zése, meg reklámügynökségi anyagok, pl videók viszik a helyet)...