ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 8, 2007 - Fórum téma

div height

jordapeti · 2007. Május. 8. (K), 16.20
Hello!

Segítségre lenne szükségem.
Ha van egy div-em, akkor annak hogy mondom meg, hogy a magassága ugyan akkora legyen, mint a mellete lévő divnek (ami persze változó magasságú)?

előre is köszönöm:

Peti
 

Firefox removeChild bug

inf · 2007. Május. 8. (K), 08.07
Sziasztok, az alábbi kód körülbelül arra szolgál majd, hogy Ajaxal küldjek el adatokat szerver oldalra. Szóval kb ez a rész felelős azért, hogy különböző adatokból querystringet gyártsak. Nah most kb az a lényeg, hogy elsőnek létrehozok egy postData objectet, ahhoz hozzápakolok változókat, aztán mindezt átalakítom ha onsubmit van az űrlapon. A postData létrehozása kb úgy megy majd, hogy ha leszedi az oldalt az ajax, akkor belenéz, és ha talál olyan taget, hogy <postdata />, akkor végrehajtja az ahhoz tartozó scriptet, ami kb azt jelenti, hogy a szülő formban létrehoz egy form.data=new postData() objectet, ehhez hozzárakja az alapbeállításokat az inputokhoz. Az inputok frissítése az kb úgy fog menni, hogy ha onblur esemény játszódik le vmelyik elemnél, akkor automatikusan frissül a postData-ban az érték, szóval eseménykezelőt rakok onblurra.
Nah röviden ennyit az egészről, a problémám az ott van a dologban, hogy egyrészt nem frissül ez az egész, vmiért az onbluros dolog nem fut le, másrészt pedig firefox alatt egyszerűen eltűnik az egész form tartalma a removeChild egy hibája miatt, azt konkrétan viszont nem tudom megmondani, hogy mi lehet ez a hiba, és hogyan lehetne kijavítani, ehhez kérem a segítségeteket.
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>JS test</title>
<script language="javascript" type="text/javascript">
[colorer=javascript]
function postData()
{
this.container={};

this.set=function (k,v)
{
this.container[k]=v;
};

this.get=function (k)
{
return this.container[k];
};

this.input=function (element)
{
switch (element.type.toLowerCase())
{
case "hidden": case "text": case "textarea":
this.container[element.name]=element.value;
break;