Archívum - Feb 18, 2006 - Fórum téma
CSS fájl tiltása/választása böngésző fügvényében
Teljesen szabványos xhtml + css oldal. Explorer alatt temészetesen darabokra hullik.
A kérdésem az, hogy oldhatnám meg, hogy IE esetén a stíluslap ne legyen hozzárendelve az oldalhoz, esetleg böngésző függvényében más stíluslap jelenjen meg. Javascriptre gondoltam, de nem tudom milyen lehetőségek vannak.
■ A kérdésem az, hogy oldhatnám meg, hogy IE esetén a stíluslap ne legyen hozzárendelve az oldalhoz, esetleg böngésző függvényében más stíluslap jelenjen meg. Javascriptre gondoltam, de nem tudom milyen lehetőségek vannak.
Oldal tesztelése
Egy "kész" oldal tesztelésével kapcsolatban lenne kérdésem.
Van 2 div egymás mellett és ez az egész középen.
Tehát van egy nagy div középre igazítva és benn 2 div (tartalom+menü). Ezt az egészet nem float-okkal lőttem be, hanem csak simán a bal oldalinak adtam egy position: absolute-ot, a jobb oldalinak meg egy margin-left: 415px.
Ez így szépen működik is. Megnéztem ff 1.0.4, 1.0.7, opera 8.5 alatt és működik.
Viszont egyik ismerősöm is megnézte (ff 1.5...) és ő azt mondta, hogy a menü le van csúszva a lap aljára.
El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gond.
A másik nagyszerü dolog, hogy linux alatt nincs ie, így nem tudtam leellenőrizni (remélem a position: absolute a menüben neki segít).
Tehát a kérdésem, hogy meddíg kell elmenni egy oldal tesztelésénél?
Az oldal: http://ont.uw.hu/test/index.html
■ Van 2 div egymás mellett és ez az egész középen.
Tehát van egy nagy div középre igazítva és benn 2 div (tartalom+menü). Ezt az egészet nem float-okkal lőttem be, hanem csak simán a bal oldalinak adtam egy position: absolute-ot, a jobb oldalinak meg egy margin-left: 415px.
Ez így szépen működik is. Megnéztem ff 1.0.4, 1.0.7, opera 8.5 alatt és működik.
Viszont egyik ismerősöm is megnézte (ff 1.5...) és ő azt mondta, hogy a menü le van csúszva a lap aljára.
El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gond.
A másik nagyszerü dolog, hogy linux alatt nincs ie, így nem tudtam leellenőrizni (remélem a position: absolute a menüben neki segít).
Tehát a kérdésem, hogy meddíg kell elmenni egy oldal tesztelésénél?
Az oldal: http://ont.uw.hu/test/index.html
Linkelt Képre kattintás számláló PHP Script
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, 1 olyan php scriptre lenne szükségem,ami 1 az oldalamra kilinkelt (más oldalra mutató) képre kattintások számát jegyzi sql táblába,vagy sima txt fájlba. -katee-
■ Pascal
Üdv, nos azt szeretném kérdezni h megakarok tanulni programozni turbo pascalban...
Leszedtem a 7.0-st, de ha irok be pl. vmilen kódot és utána elmentem vmi kiterjesztésebe akkkr h futatom?
halotam olyanról is h lehet írni vele játékokat amik exe-k nos én ilyesmit szeretnék v vmi egyszerű számgépet???
kérlek segítsetek nekem
...
Németh Zoli
■ Leszedtem a 7.0-st, de ha irok be pl. vmilen kódot és utána elmentem vmi kiterjesztésebe akkkr h futatom?
halotam olyanról is h lehet írni vele játékokat amik exe-k nos én ilyesmit szeretnék v vmi egyszerű számgépet???
kérlek segítsetek nekem
...
Németh Zoli