ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 19, 2006 - Fórum téma

session.auto_start =1 hiba

dallas789 · 2006. Okt. 19. (Cs), 17.19
Sziasztok!

Nálam egy IIS 6 van fent + PHP + MySQL van fent. Eddig minden jól ment. A phpMyadmin is. De készült olyan weboldal amin vannak session-ok. beállítottam az session.auto_start = 0 -ról 1-re. azóta a phpmyadmin nem megy. De az adatbátis elérhető php-s kódból. és végzi is a dolgát. A következő hibaüzenettel tér vissza, ha megnyitom a phpmyadmint:

CGI hiba
A megadott CGI alkalmazás a HTTP-fejlécek nem teljes készletét adta vissza.

vagy:

Warning: ini_set() [function.ini-set]: A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\libraries\session.inc.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\libraries\session.inc.php:46) in C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\libraries\select_theme.lib.php on line 104

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\libraries\session.inc.php:46) in C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\index.php on line 60

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\libraries\session.inc.php:46) in C:\Inetpub\wwwroot\phpmyadmin\index.php on line 121


ha az session.auto_start =1 -ről visszaállítom 0-ra, akkor megy a phpmyadmin, csak a sessionnal dolgozo lapok furán mennek.

Tudnátok segíteni?

Előre is köszönöm.
 

Hogyan kényszeríthetem ki a görgetősáv megjelenítését?

Anonymous · 2006. Okt. 19. (Cs), 16.56
hello!

az lenne a problémám, hogy az oldalamon nincsen gorditosav! igaz a honlap nem lóg le, de ha firefoxba elkezdem a füles nézetet (azaz más oldalt is nezni) akkor a vége lelog és azért rossz mert ott van a menu) hogy tudok az oldalra mindennképp scrrolbart kényszeriteni még ha nem is log le az oldal csak ha fulesnézet van?
 

PHP-be forgatnék chroot() funkciót FreeBSD-n

kiuka · 2006. Okt. 19. (Cs), 13.54
Sziasztok,

Egy olyan problémám van, hogy szeretném a PHP-ba beleforgatni a chroot() funkciot, viszont nem akar tulzottan összejönni, és nem is találok hozzá rendes dokot googlen.

php.net/chroot azt irja hogy --enable-chroot-func segitségével lehet, plusz CGI-ként kell futtatni, amik meg is lennének, de ezekután sem akar csinálni semmit, vagyis de, kiirja hogy undefined function..

Nem a jogokkal van probléma, mert akkor se undefined functiont kéne irnia ha nem rootként futtatom hanem csak simán megkéne tagadnia az engedélyt rá..

Aki tud valami megoldást erre irjon!

ui:
FreeBSD 6.1
PHP Version 5.1.4
(Apache 2, bár ez tök mellékes)
 

Többoszlopos include()-os PHP-ben csak a középső változtatása kattintásra

Anonymous · 2006. Okt. 19. (Cs), 12.16
Sziasztok!

Olyan problémám lenne (amire valószínűleg csak én nem tudtam rájönni) hogy készítek egy oldalt ami 3 oszlopból (div-es szerkezettel) áll és includ fügvényel hívom be az oda illő oldalakat.
a menün való kattintással csak a középső oszlop tartalmát szeretném változtatni, nem pedig az egész oldal ujratöltését elérni.

Köszi Jason
 

Official Google Mini Search Gadget-t, hol lehet megtekintenti működés közben

toxin · 2006. Okt. 19. (Cs), 09.52
a témanyitó címben szereplő widget-et szeretném, vhol látni működés közben, ill. kiváncsi lennék a tapasztalatokra, használja vki, vhol, ahol megtekinthető ?

http://www.google.com/ig/directory?num=24&url=http://www.google.com/ig/modules/ajaxsearch.xml&q=search&start=24

üdv t