ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 24, 2012 - Fórum téma

Honlap figyelő program?

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Dec. 24. (H), 12.15
Kissé elgondolkodtatott egy ma megjelent hirdetés: http://weblabor.hu/munka/113800
Igaz, mindez csak a fantáziám szüleménye, lehet, hogy teljes mértékben félreértettem az egészet.

A hirdető címéből valami tőzsdékkel kapcsolatos témára tippelnék, de...
Amire kíváncsi lennék: szerintetek a feltételezhető feladatot valóban meg lehet oldani?
Nekem vannak kétségeim:
- ha be is kell jelentkezni egy lapra, ott esélyes, hogy egy captcha-t is fel kell oldani. Biztosan van rá kész eszköz, de nem hinném, hogy hatékony egy jól védett oldallal szemben (feltételezem, ha pénzügyi oldalról van szó, ott azért megfelelő védelemmel kell számolni)
- valamiféle feladatot el kell végezni. Ehhez gyakorlatilag vissza kell fejteni az oldal működését. Ha ez így van, akkor az "Egyszerűen lehessen belépési adatokat változtatni, újabb figyelendő oldalakat hozzáadni." kitétel második fele nem igazán teljesíthető, hiszen minden újabb oldalt meg kell fejteni, mielőtt hozzáadod.

Az már csak apróság, hogy mindehhez miért is kell javascript szakértő, illetve ha webes megoldás kell, akkor miért kell kiemelni a win7-et?


ui: bocs, csak azért vetettem fel itt mindezt, mert annyira kihalt a fórum, hogy nem veszi el a helyet az értelmes kérdések elől... :(
 

PHP végtelenített ciklus bezárása...

Suncius · 2012. Dec. 24. (H), 00.03
Sziasztok!
Problémám a következő:
Van egy PHP fájlom ami egy végtelen ciklust futtat... a kérdésem az, hogyan lehet leállítani ezt a ciklus egy billentyű leütésével vagy egy gomb megnyomásával?
Tehát a rendszergazda számára jó lenne csinálni valamit, amit ha leüt/rákattint akkor kilép a ciklusból, esetleg kiír valamit... ehhez feltételezem kliens oldali programozás kellene, vagy már fogalmam sincs 4 óra gépelés után XD
Szóval tudna ebben segíteni valaki? :D