ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 1, 2006 - Fórum téma

Példa MVC PHP-beli használatára?

Anonymous · 2006. Nov. 1. (Sze), 22.27
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan oldalt ajánlani vagy példát küldeni ahol MVC használatát írja le vagy mutatja be a PHP-ban?


Köszi
 

createElement-tel épített űrlap adatok továbbküldése

winston · 2006. Nov. 1. (Sze), 20.19
szia mindenki!

javascript guruktól kérdezném, hogy ha createElement-tel létrehozok egy input mezőt, (ez a rész biztos, hogy működik, oldalon megjelenik, DOM inspector látja) és utána submit-tal elküldöm (mind post mint get esetén), akkor azt miért nem küldi el? (ez már PHP rész, de a PHP nézi azt, hogy a POST tömbben van e küldve az input) mi lehet ennek az oka? milyen megoldás létezik rá?

előre is kösz!
winston
 

Mindent megállító PHP

TIV · 2006. Nov. 1. (Sze), 20.09
Sziasztok!

Az lenne a kérdés, hogy van-e olyan parancs ami ha lefut meg tudja akadályozni, hogy az alatta lévő PHP és HTML kód lefusson? Értsd...ha egy emberke IPje bannolva van, akkor ne is fusson tovább...de nem akarok minden oldalt else-ben rakni...

Előre is köszönet minden tanácsért!
 

Levelező fórum , post forum

Anonymous · 2006. Nov. 1. (Sze), 14.39
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni ! Egy olyan fórumot szeretnék ahová nem csak szöveget hanem képet is fel lehet tölteni és ezt értékelni is lehet (olyan csillagos módszerrel) . Nem muszály scriptnek lennie. Nekem jó az is ,ha mondtok egy olyan fórumrendszert ahol ez lehetséges .

Előre köszönöm !
 

Mező növelése másik mezővel.

Anonymous · 2006. Nov. 1. (Sze), 09.16
Na tehát. VAn 1 mezőm 1 táblában ami a petak. Van benne 1 szám. Van 1 másik táblám, és abban is van 1 mező ami jelen esetben az ar, és ebben is van 1 szám.Azt szeretném elérni, hogy a petak mezőben levő számhoz hozzáadja az ar mezőben levő számot. A kód amivel próbálkoztam:

mysql_query("UPDATE szoveg SET petak=petak+'ar'");