Archívum - Nov 18, 2005 - Fórum téma
Banner készítési árak
Helló!
Egy olyan jellegű lenne, hogy manapság mennyit lehet kérni egy banner elkészítésért?
Mondjuk ha így csoportosítjuk:
- statikus, kevesebb-több grafikával
- animált gif
- flash
Szóval, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a minimum és a maximum, amit egy banner elkészítésért lehet kérni. Körülnéztem pár helyen, de konkrét árat csak egy helyen találtam (6000ft).
■ Egy olyan jellegű lenne, hogy manapság mennyit lehet kérni egy banner elkészítésért?
Mondjuk ha így csoportosítjuk:
- statikus, kevesebb-több grafikával
- animált gif
- flash
Szóval, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a minimum és a maximum, amit egy banner elkészítésért lehet kérni. Körülnéztem pár helyen, de konkrét árat csak egy helyen találtam (6000ft).
PHP, SVG és gzip
hello
szeretnék segítséget kérni!
Van egy PHP kódom, amely egy SVG-t generál. Ezt szeretném betömöríteni, mielőtt elküldi a szerver a kliensnek. Lehetséges ez? Ja, gzip-pel kéne megoldani, mert az Adobe SVG Viewer ki tudja csomagolni a gzippelt SVG-ket, vagyis a vektorrajz.svg.gz formájú fájlokat.
Előre is köszönöm a egítséget!
üdv. D
■ szeretnék segítséget kérni!
Van egy PHP kódom, amely egy SVG-t generál. Ezt szeretném betömöríteni, mielőtt elküldi a szerver a kliensnek. Lehetséges ez? Ja, gzip-pel kéne megoldani, mert az Adobe SVG Viewer ki tudja csomagolni a gzippelt SVG-ket, vagyis a vektorrajz.svg.gz formájú fájlokat.
Előre is köszönöm a egítséget!
üdv. D