ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 23, 2012 - Fórum téma

node.js hol érdemes elkezdeni

inf · 2012. Május. 23. (Sze), 21.09
Sziasztok!

A téma címe mindent elmond szerintem :D
A gyengébbek kedvéért: arra vagyok kíváncsi, hogy node.js-t milyen segédanyagokkal érdemes elkezdeni. Amit eddig néztem az az IDE; a Cloud9-et ajánlják hozzá. Ha van bármi egyéb ötletetek, linketek, vagy ilyesmi, akkor írjatok bátran! :-)
 

Method overloading (JavaScript)

Karvaly84 · 2012. Május. 23. (Sze), 15.29
Helló guruk!

Párszor esett már szó Weblaboron az overloading-ról a JavaScript vonatkozásában, de nem beszéltük teljességgel a dolgot. Szeretném bővíteni a repertoáromat a rugalmasság érdekében, és érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok a kérdésben.

Több egyszerűbb megvalósítást láttam már, ahol csupán a paraméter szám alapján lett implementálva a dolog, vagy éppen a natív typeof-ra alapozva.

Az instanceof köztudott, hogy nem ugyan azt adja vissza minden esetben IE alatt mint más böngészőkben, pl. a Window vagy a Node objektumok esetében, viszont mégis jó lenne túl menni a typeof képességein.

Van egy két ötletem, de nem tudom meddig érdemes elmenni a megvalósításban. Aki ráér, kifejthetné gondolatait a témával kapcsolatban.
 

Online web security audit szolgáltatást keresek

Wabbitseason · 2012. Május. 23. (Sze), 14.22
Fontolgatom, hogy a webes kísérletezgetéseimet VPS-en intézném. Az nem okoz problémát, hogy saját gépen vagy belső hálózaton működő domaint konfiguráljak, de nincs igazán gyakorlatom az éles környezetbeni weblapműködtetésben.

Olyan online megrendelhető szolgáltatást keresek, ahol az interneten publikusan elérhető domaint megadva (nyilván a tulajdonjog bizonyítását követően, mondjuk a Google Analyticshez hasonlóan valamiféle random nevű file feltöltésével) kapnék egy audit jelentést az esetleges támadhatósági felületekről, lehetőleg a "befoltozáshoz" használható útmutatással.

Tudtok ilyen szolgáltatást ajánlani?