ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 7, 2012 - Fórum téma

Dátum és névnap kiíratása színekkel

anonim · 2012. Május. 7. (H), 17.48
Sziasztok!

Az a problémám hogy hogyan lehet ezt a kódot úgy megcsinálni hogy a dátum, az év, hónap,nap, hét napjait is piros vagy kék színnel ki legyen teljes egészében írva?
A betűméretét hogy tudom megváltoztatni?
Ha valamit szeretnék eléjük vagy utánuk vagy írni azt hogyan tudom megcsinálni?

Kérem vezesse le valaki nekem egy PHP kóddal!
Előre köszönöm a segítséget!

A kód pedig a következő amit szeretném hogy ki legyen írva dátum, az év, hónap,nap, hét napjait is piros vagy kék színnel ki legyen teljes egészében írva?

[colorer=php]
<?php print ( "Dátum és névnapok kiíratása tömbök segítségével!<br>

mysql latin2 import

dragi · 2012. Május. 7. (H), 14.44
Hello

Van egy mysql dumpom, ami latin2-ben van. Táblák is és maga az adat is. Mikor importálom akkor atalakul az adat utf8-ra. Hiába adom meg a karakter kódolást akár parancssorból, akár phpmyadminban mindenképp utf8 lesz belőle. Adatbázis default kódolása latin2. Van valakinek tippje hogy kéne importálnom?
 

MySql távoli szerver elérése parancssorból

lalaszesze · 2012. Május. 7. (H), 11.07
Sziasztok!
Van egy adatbázisom távoli szerveren, melyet jelenleg a helyi gépről frissítek (update, insert, delete). Erre jelenleg a Mysql Workbench alkalmazást használom. Azt szeretném megoldani, hogy parancssorból lehessen egy elkészített scriptet megfuttatni, tehát a jelenlegi grafikus felület helyett kellene egy parancssoros megoldás, mert a scripteket feladatütemezővel szeretném megfuttatni. (Az oka az, hogy van egy adatbázisom localhoston, -nem MySql- melyből adatokat szedek ki, és készítek belőle sql scriptet, azt már megoldottam, hogy automatikusan készüljenek a scriptek. Nem szeretném mindig kézzel megfuttatni a scriptet.)