ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 17, 2008 - Fórum téma

Hány klikkelés történt, amíg a felhasználó eljut egy adott oldalig

gyorgyjakab · 2008. Május. 17. (Szo), 17.36
Sziasztok,
szükségem lenne egy kis segítségre...
egy felmérést kell végeznem (államvizsgadolgozathoz) egy bizonyos oladal bonyolultsagarol :(
Azt kell megszámolni, hogy egy adott oldalon hány klikkelés történt addig amíg a kezdőoldalról a felhásználó eljut egy adott oldalig.
Ezzel csak egyetlen probléma van, az, hogy nem engednek hozzáférni az oldal forrásához. Kellene valami addon szerü böngészőbe beépülő dolog vagy egy jó ötlet az induláshoz, hogyan is kezdjem el.
A segítségeteket előre is köszönöm!
 

Fájlok közvetlen módosítása a szerveren helyi gépről

killroy · 2008. Május. 17. (Szo), 16.50
Sziasztok!

Teszem azt van eg yweboldalam egy szolgáltatónál, mondjuk az atw-nél. Felmegyek az szerverre mondjuk total commanderrel vagy winscp-vel. eddig mindig úgy csináltam hogy módosítottam a fájlt és feltöltöttem majd frissítettem az oldalt.
Hogy tudom azt megcsinálni hogy mondjuk be van állítva edtornak a zend vagy a dreamweaver és a szerveren nyomok a fájlra egy f4-et akkor modosítom és save és a tárhelyen már meg is történt a modosítás.

előre is köszi
 

HTML+CSS layout probléma

Matyas87 · 2008. Május. 17. (Szo), 02.08
Üdv,van 1 oldalam: http://probawww.extra.hu/ ,amit 1 container div tartalmaz,és van benne a tartalom rész,a problémám az hogy azt szeretném,hogy a container a tartalom divtől függően bővüljön,tehát hogy a tartalom szükség esetén tolja lefele a container alját,a divek szerkezete staticba van,mert igy tudtam középre igazitani az egész containert,és hiába teszem container height-et autora ,fix értékre vagy százalékra,sehogy se megy és a tartalom mindig "kifolyik" alul,valaki tudna megoldást erre?köszönöm szépen