Archívum - Május 4, 2008 - Fórum téma
AJAX vs üzleti weboldal
Nem igazán tudtam jó címet adni a témának. A kérdésem arra irányul, hogy eljött-e már az az időszak, amikor egy részben üzleti megfontolásból létrehozott honlapot lehet teljes mértékben JS-re alapozni?
A közeljövőben tervezem egy weboldal elindítását, ami valamilyen formában bevételt termel. Mivel az AJAX és úgy általában az JS használata a felhasználók szempotjából nagyon jó eszköz, ezért azon gondolkodom, hogy bevállalható-e már 2008-ban egy JS based weboldal, tekintve azt, hogy valamilyen mértékű közvetlen bevételre számítok.
Ami a célközönséget illeti, nem kell, hogy felolvasószoftvereknek látható legyen a tartalom, és valószínű, hogy a majdani célközönség még hírből sem ismeri a karakteres böngészőket. Sőt, fogalmazhatunk úgy, hogy a célközönség nagyon fogékony a látványos dolgokra.
Kinek mi a véleménye, bevállalható már egy üzelti alapon működő JS based honlap?
■ A közeljövőben tervezem egy weboldal elindítását, ami valamilyen formában bevételt termel. Mivel az AJAX és úgy általában az JS használata a felhasználók szempotjából nagyon jó eszköz, ezért azon gondolkodom, hogy bevállalható-e már 2008-ban egy JS based weboldal, tekintve azt, hogy valamilyen mértékű közvetlen bevételre számítok.
Ami a célközönséget illeti, nem kell, hogy felolvasószoftvereknek látható legyen a tartalom, és valószínű, hogy a majdani célközönség még hírből sem ismeri a karakteres böngészőket. Sőt, fogalmazhatunk úgy, hogy a célközönség nagyon fogékony a látványos dolgokra.
Kinek mi a véleménye, bevállalható már egy üzelti alapon működő JS based honlap?
isset + checkbox
Sziasztok,
Szeretném segítségetek kérni, most ismerkedem a PHP gyönyöreivel és már rögtön az elején...
A probléma a következő:
egy urlap html oldalon vizsgálom, hogy egy checkbox ki van-e pipálva és a feldolgozo.php pedig ez alapján írja -azaz írná ki- mi a helyzet.
Tehát a kódrészletek:
html:php:Segítségeteket előre is köszi.
■ Szeretném segítségetek kérni, most ismerkedem a PHP gyönyöreivel és már rögtön az elején...
A probléma a következő:
egy urlap html oldalon vizsgálom, hogy egy checkbox ki van-e pipálva és a feldolgozo.php pedig ez alapján írja -azaz írná ki- mi a helyzet.
Tehát a kódrészletek:
html:
<b>Checkbox:</b> Pogácsa? <input type="checkbox" name="etel" value="pogacsa">
<b>Étel:</b> <?php
if (isset($_POST["etel"]))
{
print($_POST["etel"]); <br>
}
else
{
print "-";
}
?>
Függvény végrehajtása egy változón egy adott részen
Sziasztok
Sokmillió bocsánatot kérek előre is ha már van ilyen téma, de sajnos nem találtam meg ami nekem kéne'.A problémám az lenne hogy egy adott szöveg ami
Sajnos nem értek
Előre is köszönöm
■ Sokmillió bocsánatot kérek előre is ha már van ilyen téma, de sajnos nem találtam meg ami nekem kéne'.
$text="SZÖVEGSZÖVEGSZÖVEG[noref]email##kukac##domm.thd[/noref]SZÖVEGSZÖVEGSZÖVEG";
$text
változóban van tárolva abban kellene nekem minden e-mail címen egy funkciót végrehajtanom.Sajnos nem értek
preg_replace()
-hez - pedig ezzel sztem meg lehetne csinálni - ezért kérem a segítéget.Előre is köszönöm
Egy weboldal biztonságos kialakítása
Üdv!
Egy olyan weboldalt szeretnék kifejleszteni, amely biztonságos.
Szóval nem lehet könnyen bejutni a rendszerbe, a config.php-ban a jelszót egy hacker config.php scanneléssel ne tudja megnézni stb.
Szóval arról kérnék információt, hogy hogyan építsem fel a weboldalam, hogy az biztonságos legyen?
Mindent amit ezzel kapcsolatba tudni kell, osszátok meg velem légyszives!
válaszaitokat előre is köszönöm :)
■ Egy olyan weboldalt szeretnék kifejleszteni, amely biztonságos.
Szóval nem lehet könnyen bejutni a rendszerbe, a config.php-ban a jelszót egy hacker config.php scanneléssel ne tudja megnézni stb.
Szóval arról kérnék információt, hogy hogyan építsem fel a weboldalam, hogy az biztonságos legyen?
Mindent amit ezzel kapcsolatba tudni kell, osszátok meg velem légyszives!
válaszaitokat előre is köszönöm :)