ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 18, 2007 - Fórum téma

Scrolling Frame Nelkul

Andrean · 2007. Feb. 18. (V), 19.35
Sziasztok az a gondom , hogy csinaltam egy php + ajax chatet , es ugye kijelzem a felhasznalokat, a hozzaszolasokat ugy oldottam meg hogy ha 30 hozzaszolasnal tobb van akkor update az sql ben ott ahol az message id a legkisebb volt, es uj mess id t kap es uj idopontot , de az aktualisan chatelo felhasznalokat lekerdezem sql rol , es az a gond hogy van egy tabla ugye 540 px el hosszu , es ha mit tudom en tegyuk fel hogy tobb lesz aktiv chatelo mint 40 vagy 45 akkor a tabla megnyulik , na most en olyat akarok csinalni hogy ,
ha eleri a tabla a maximalis hosszusagot/magassagot , akkor scrollozni lehessen benne, koszike elore is a segitseget, sziasztok.
 

DW tab-behúzás jelzése

lacy · 2007. Feb. 18. (V), 17.31
Üdv!

Nem tudom csak én tartok-e rá igényt, de szeretném ha DW8am notepad++-hoz hasonlóan jelezné a tab behúzásokat. notepad++ pl egy | fehéres vonallal jelöli.Előre is köszönöm!
 

css.chm létezik magyarul?

Saladin9 · 2007. Feb. 18. (V), 11.09
Létezik esetleg CSS.CHM magyarul?
Vagy valamilyen ref szintű részletes leírás magyarul?
 

Apache log rotation

farkaskutya · 2007. Feb. 18. (V), 01.25
Sziasztok,

segítségeteket szeretném kérni a következő dologban.
Szeretném beállítani a napi logolást egy win2003-on futó 2.x apache-on, csak nem sikerül. Virtual hostokat használom és így adtam meg neki:

<VirtualHost *:80>
ServerName www.akarmi.hu
ServerAlias akarmi.hu
DocumentRoot g:/webroot/akarmi
ErrorLog logs/akarmi_error.log
TransferLog "|bin/rotatelogs.exe logs/akarmi_access%y_%m_%d.log 86400"
</VirtualHost>

A log beállításoknál még szerepel ennyi:
CustomLog logs/access.log common

Ezzel az a gondom, hogy amíg a TransferLog sor szerepel a Virtualhost részben addig nem indul el a szerver, ha kiveszem akkor megy. Viszont elég tetemes méretű lesz a log és gondoltam jó lenne ha dátum szerint elrakná és minden nap újat kezdene.


Köszönöm a segítséget.
Üdv