ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 17, 2004 - Fórum téma

SAP + online bolt

Anonymous · 2004. Dec. 17. (P), 20.19
Sziasztok!

Indítanék egy online boltot. A rendeléseket feladók egy része SAP-t használ a gazdasági folyamatai során. Jó volna a boltban leadott rendeléseket összekapcsolni a megrendelő SAP rendszerével.

Egyelőre csak gondolkodom a dolgon, szeretném tudni, hogy más valaki az itteni közösségből csinált-e már ilyet, illetve szerintetek mennyibe kerülhet a kialakítása.

P
 

Thunderbirdben szemét szűrése

Jano · 2004. Dec. 17. (P), 11.13
Thunderbird nagyon okosan szuri a levelszemetet. Mostmar tanult annyit, hogy elmerem rejteni a szemetnek itelt dolgokat az alap bejovo uzenetek kozul. (Nezet: Nem szemet.)

A problema az, hogy oldalt a konyvtar strukturaban az uj uzenet szamlalo termeszetesen a szemetkent jelolt uzeneteket is szamolja. Igy olvasatlan uzenetet jelez.

Probaltam szurokkel atrakni masik mappaba a szemetkent megjelolt leveleket, de a szuresi feltetetelek kozott nem talaltam ilyet.

Kerdes, hogy hogy tudnek egy ilyen szurot megis beallitani? Vagy ki hogy kezeli a szemetkent jelolt dolait?
 

strip_tags függvény

Cadeyrn · 2004. Dec. 17. (P), 11.02
Üdv!

Elakadtam: nem jöttem rá, hogyan kell a strip_tags függvénynek felsorolni a kivételeket. A dokumentációban is csak egy tagot sorol fel, nekem pedig egy fórum scripthez kellene <b></b><i></i><u></u> és <br> tag...
Valaki tud segíteni?