ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 10, 2004 - Fórum téma

Ki miből tanulja a PHP-t?

Anonymous · 2004. Dec. 10. (P), 17.49
Hali!Az érdekelne, hogy ki milyen könyvből, leírásokból tanulja a PHP-t?Én a Tanuljuk meg a PHP használatát 24h alatt c. könyvből tanulok.Esetleg tudtok ajánlani valamilyen leírást vagy könyvet (akár neten pdf-ben) esetleg cikkeket?
 

Smarty hiba

Anonymous · 2004. Dec. 10. (P), 13.37
Segítsetek, kérem:
Smarty template engine-t használok a honlap nyilvános és adminsztrációs részén is.

Az adminisztrációs részen azt vettem észre, hogy a lap egyes blokkjai ismétlődnek. A lap újratöltése után előfordul, hogy meggyógyul, de olyan is volt, hogy az ismétlődések száma nőtt. IE6 és Firefox, Mozilla alatt is. Lehet, hogy a nyilvános részt is érinti, de ott még nem vettem észre.

Az adminisztrációs felületen egy lap a következő részekből áll össze: fejléc, menü, tartalom, lábléc. Előfordul olyan, hogy például 3-4 fejléc jelenik meg, vagy a tartalmi rész duplázódik.

Az adminisztrációs részen a smarty cache nincs bekapcsolva (ha jól tudom, ez a default) és a smarty force_compile=true

Ioncube PHP Acceleratort használok (1.3.3r2), a PHP verzió 4.3.9, Smarty 2.6.6.

Úgy sejtem, hogy nem böngésző gond, mert tipikusan azok a blokkok ismétlődnek, amit a lap összerakása során a smarty include-ol.

Próbáltam keresni, de eddig nem találtam megoldást a Google-val, de lehet, hogy rossz keresőszavakat használtam. Mondja már meg valaki, hogy találkozott-e ilyen véletlenszerű ismétlődésekkel és ha igen, mi volt a megoldás.

Köszi - P